![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Celkově jí zvykám /teda všechny své psy/ od mala na co nejvíc zvířátek, aby věděla co všechno se nebaští. Nicméně mám štěstí na feňuli ve svých skoro osmi letech zabila jen jednu luční kobylku (jako štěně jí ušlapala v trávě) a celkově je nelovící, takže to nebyl problém. Snahu honit má (však je to na videu vidět), ale spíš je prostě těch prvních 10 - 15 minut tak radostná, že si támhletu musí očuchat, tuhle olíznout... Pak už se s ní dá i mluvit a začne vnímat. Také musím samo poděkovat všem, kteří mi (nejen ovce) na výcvik půjčili ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
prostě je vidět že to jde...kdo umí ten umí,všechna čest těm co tak krásně cvičí
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
...zmiňujete Prahu..hrátky s ovečkami probíhaly taky někde v Praze nebo blízkém okolí? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Pak jsem byla na lekci nelovení u Desenskýho a loni u stádečka, kde jsem jen zkoušela jak moc je (ne)honí, jak je ovladatelná a tak a pak jsme se dostali k těm co jsou na videu, kde jsme byli 3x a snad se dostaneme i letos. Nicméně je to až za Hradcem Králové. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
ahoj dovolim si sme dát takovej náš malej pokus s 3čsv a bobama. Bylo už docela pozdě, takže nešlo natočit nic delšího
http://www.stream.cz/video/426680-csv-a-tahani-bobu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Supr videa, čekám kdo další něco přidá...Jak roztaje sníh, tak ukořistím videokameru a taky něco natočíme. A můžu vás ubezpečit, že lepší model čsv fakt nemám-vše je těžce vydřený (odborně se tomu asi říká vycvičený).
![]() ![]() Last edited by Beruska; 01-02-2010 at 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
ospravedlnujem sa za kvalitu videi, je to tocene zo saní za jazdy mobilom pre upresnenie suky co tahaju su afgansky chrt a čsv- hermína oskár dór.
http://wolfdog.org/forum/newreply.ph...ote=1&p=273946 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|