![]() |
#121 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Member
|
![]()
Oj, Marcin.... mróz siarczysty, Ty w czapce-uszance, opatulony pledami, a Barinka z gołą głową
![]() ![]() Więzy krwi "wygrały" z przyjaźnią, bo czapę dla Bariny Eury porwał mi prosto z głowy. Moje uszy mogą odpaść - blizny przykryje się włosami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
a oto foteczki z pierwszej wycieczki Radochny "luzem", tzn. bez smyczki :P przewodnikiem tejże wycieczki został natomiast haszczak Baryś, dzięki któremu nic małej nie groziło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moja ulubiona poza ![]() ![]() ![]() ![]() "od dzisiaj to są moje tereny ^^ " ![]() "a właśnie że moje!" ![]()
![]() |
#124 |
Member
|
![]()
To Euryś niezły skalp zdobył
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Junior Member
|
![]()
lepiej być kanciastym Czymś niż okrągłym niczym Last edited by spy77; 21-01-2010 at 11:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Member
|
![]()
[/quote]
![]() ![]() Stosunek Eurysia do tego skalpu jest ... szczególny ![]() Spośród kilku czap, które zakładam wymiennie zimową porą w trosce, aby przyrząd do myślenia służył mi jak najdłużej, baranicę kocha Eury najbardziej! Korzysta z każdej okazji ( a że jestem "wywrotna" - tych jest sporo ![]() Skąd on wie, że ta "historyczna" już czapa, której kiedyś na alpejskim stoku szukali i narciarze, i służby porządkowe( zgłosiłam jako cenną zgubę ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Distinguished Member
|
![]()
Ale Eury ma fajna mine na tym ostatnim zdjeciu :-) Zupelnie jak Varg :-)
spy77 - piekna sunia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
To my się też zimowo dorzucimy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Junior Member
|
![]()
Jak patrze na Eurego, te jego oczy płonące to zaczynam się niepokoić. Myślałem, że takie szaleństwo z czasem jego córeczce minie, a tu chyba zonk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Konrad jak zwykle fajne opisy ![]() Aga - no wreszcie dodałaś te piękne foty ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Tmave Zlo
|
![]()
Palma odbija.
![]() ![]() Dama ![]() ![]()
![]() |
#133 | |
Wiewiórka Wredna
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Wilkokłak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Junior Member
|
![]()
Zimowy Baaj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
VIP Member
|
![]()
Tegoroczna zima pełna jest niespodzianek, tereny zalewowe nad Wisłą przeistoczyły się w idealnie gładki i śliski lód i Chey, który uwielbia łazić po lodzie...tym razem wymiękł
![]() ![]() ![]() nie było nawet jak wbić pazurów dla lepszej przyczepności ![]() ![]() jedyny ratunek w odrobinkach śniegu na lodzie ![]() ![]() nieopatrzne wejście (wślizg) na lód ![]() ![]() próba okiełznania nieprzyjaznej nawierzchni... a na koniec.. miły mieszkaniec (tymczasowy) nadwiślańskich terenów: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wilkokłak
|
![]()
To zdjęcie to zaprzeczenie tego, że tylko koty potrafią wysuwać w razie potrzeby pazury.
![]() A tu Chey ma świetną minę: |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() i to: ![]() ale dobrze, ze względu na zaśnieżone chodniki pazury nie mają się gdzie ścierać to dzisiaj było małe manicure ![]() A siłę mają odpowiednią-jak taka łapa przejedzie po ręce to tnie i zostawia niezłe szramy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Junior Member
|
![]()
Witam wszystkich. Wrzucam kilka zdjęć Murmura na śniegu. Wilczak zimą to rzeczywiście niesamowite "zjawisko"
![]() Last edited by lukass; 25-01-2010 at 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|