|
|
|
|||||||
| Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Listy niestety nie mam - potem poszukam, ale wiem, ze takie uprawnienia ma np pani Garnczarz (Warsazwa) oraz pani Pasławska (Wroclaw)... Ale jesli chodzi o badania - nie ma problemu aby sie umowic na jakis termin. Jesli uda sie nam zebrac 20 psow chetnych to mozemy zaprosic pana Garnczarza do nas. A nawet i pana i pania i zrobic zarowno badania serca jak i badania oczu...
|
|
|
|
#2 |
|
K-Lee Family
|
To może w Późnej?? My bylibyśmy chętni na taki zestaw
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilcza Saga
|
My również, w końcu badania się przydadzą. Jak oba były w jednym miejscu to pewnie sporo osób się skusi i przebada czeweczki
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
Oczywiscie istnieje taka mozliwosc. Musily jednak umowic sie o wiele wczesniej, bo wiem, ze pan Garncarz ma napiety grafik. No i trzeba zadecydowac, czy ma byc jedynie pan Garncarz (badanie oczu), czy tez jego zona (badania serca).
|
|
|
#5 | |
|
Wilcza Saga
|
Quote:
Pozostało czekać na resztę głosów |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
ja myślę, że w Póżnej spokojnie zbiorą się chętni na oba badania. Mi zależy głównie na serduchu ale oczy też byśmy zrobili (jeśli nie będzie dyskryminacji rasowej
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
K-Lee Family
|
My chętni na oba badania
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
VIP Member
|
No to pozostanie zbieranie chetnych....i zerkanie, czy dobijemy do potrzebnej ilosci....
![]() Badana moze byc kazda rasa. Jedyne ograniczenie : min. wiek na badanie oczu to 18 mies...
|
![]() |
|
|