![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
tak chci pochválit kostičky. Jsou to pořádný kusy, který se mi pronesli, ale za to potěšili příšerku, která má co hlodat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Tak to je fajn
![]() Ja prave predala dalsi davku kosti pro nevlastniho brasku Absoluta, tak doufam, ze se taky zalibi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Mám nějaká kuřátka, tak kdo by chtěl, ozvěte se !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Byla jsem nucena (v zajmu sve psychiky) prestehovat se na leto na Opatov (Praha), chci se tedy zeptat, zda tady nebydli nekdo kdo kupuje maso Vetamixu, pridruzila bych se protoze zde nemam moc velkej mrazak, a hlavne jsem zde jen docasne (cca 2-3 mesice), tak kdyz se mi plls ozvete. Diky
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Neberu sice z Vetamixu, ale jsem od Opatova coby kamenem dohodil, takže pokud bys chtěla kuřátka, no problem. Pro menší množství je možné si dojet třeba obden.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Já vetamix beru, ale zase ne moc, tak 8 kg/měsíc. Takže k hromadnému nákupu se ráda přidám, ale víc jak 10 kg vzít nemůžu ani kvůli kapacitě mražáku. Navíc nemají v nabídce moc kostí, jen křídla a ta moc nedávám. Ale každých deset kilo dobrých, ne?:-) Jinak nevím, zda to víš, ale po celé Praze mají Vetamix ve zverimexech, je sice o cca 5-8 korun dražší než z e-shopu, ale je to aspoň hned po ruce pro menší nákupy. Já teď nakupuji v "Zoo ve Dvoře" u Anděla.
Pavle - jak se dají uchovávat ta kuřata od tebe, když nejsou vykrvená? Nekazí se to? Dá se to dát do mrazáku, nebo to je spíš na přímou spotřebu? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|