![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Proszę o numer telefonu do osoby która pojechała po Wilczaka z Dobrocina. WIdzę że nakręcacie się na wątku, jakieś czarne wizje wypisujecie na temat tego co się stanie z psem tam a nie wiecie o co tam chodzi.
Prosiłam już Grabę o numer telefonu. Ale mi nie dała. Prosiłam o info i też nie dostałam później co z wyjęciem psa. Wszystkie psy stamtąd są pod nadzorem organizacji!!! i możemy pomóc jak jest jakiś problem!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Graba, już mam nr i info...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
To dobrze, że masz, już zapomniałaś, że mówiłam, iż dzisiaj jestem za granicą i będę późnym wieczorem. Teraz jestem i na już przeczytałam info jakie dostałam. Zwierzaka nie podejmą się zabrać niestety.
Zatem xmartix czy Ty coś organizujesz? Zabierasz go stamtąd? Stwierdzono, że jest to pies wykazujący agresję. Zatem pytam kto jest skłonny dać mu tymczas? Skoro xmatrix już sama osobiście się tym zajmuje - wszelkie propozycje kierujcie do niej. P.S. Przecież spod nr podanego do kontaktu 725625169 dostałam info o godz. 17:36 "Właściciel tego zakichanego pensjonatu, to człowiek nieobliczalny" Last edited by GRABA; 13-02-2010 at 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Jestem teraz bardzo zajęta
![]() Okazało się, ze hodowca z Destne hory - okazał się być człowiekiem, którego interesuje także los tego psa - no jak to w życiu bywa nie każdy może być online ciągle. Podał mi dziś bardzo dokładne dane właściciela. Zatem podejmę próbę kontaktu za chwilkę. Pane Stanislavie bardzo dziękujemy ![]() P.S. Nie wiem tylko czy zawdzięczam odpowiedź hodowcy sobie, czy któremuś z Was - podziękowania dla wszystkich. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|