![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Herramientas | Estilo |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Cita:
p.s. i bardzo fajne ze tak pomagacie jeden drugiemu i psu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilkokłak
|
![]()
Mnie to zabrzmiało tak, jakby na policji chcieli tego psa przygarnąć pod warunkiem, że będzie miał zdrowe stawy, ale oczywiście mogę się mylić.
PS Rona, słuszna uwaga. My co prawda w środę wyjeżdżamy już na ferie, ale jeśli będzie jakieś info co do kosztów, numeru konta itp., to byśmy się też "dorzucili" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
no i o to chodzi : ze " pies idzie do policii ( policijantow) na stale" czy " pies bedzie oddany z pozwoleniem z policii"?
wiem ze ja nie polka, ale tu bardzo trudno zrozumiec niektore teksty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Dzięki Joanna za radę. Rona prawdę pisząc, to sama też myślałam o wsparciu tego działania.
Jutro będą rozmawiali na stopie służbowej policjanci. Pani Anita (policjantka z Dzierżoniowa), ma pomóc. Ja nawet nie wiem o czym będzie ta rozmowa dokładne. O prześwietleniu stawów - tzn. zostałam poinformowana, że pies musi mieć takie badanie od osoby, która załatwia sprawę z policjantami odnośnie zabrania psa. Zatem ja Wam nic nie wyjaśnię i nie czuję się w obowiązku. Napisałam, to co podano mi do wiadomości ![]() Miał być e-mail od Czechów odnoście zrzeczenia się psa do pani Anity, a dopiero teraz ja dostałam do akceptacji "czy taki może być" i dopiero go prześlą. Więc sami widzicie, że nie jest tak "na już". Powiem wam, że pierwszy raz od kilku dni będę mogła iść spać z wielką nadzieją w serduchu ![]() Sorry, ale ja też nie wiem po co HD policji |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Graba, a o której wszyscy tam jutro będą?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Nie wiem czy przyjdą czy to rozmowa telefoniczna - Marta jak będziesz potrzebowała informacji, to dzwoń do pani Anity
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Jutro dopiero rozmowa telefoniczna. Niestety, tyle to trwa, jednak jest nadzieja.
Zdrowe stawy są warunkiem koniecznym. Plus pierwsze rozeznanie Behawiorysty. Widziałam, że został poruszony temat pomocy finansowej. Wiem, że badania będą darmowe - pies ma jechać do Sułkowic, także będzie psem szkolonym w Związku Kynologii Policyjnej, co się z tym wiąże - wszelkie badania są darmowe. Jednak, ze strony Kierownika padła sugestia pomocy żywieniowej (karma), dla psa, którego mają przyjąć 'nadprogramowo'. Jeśli się uda, taka pomoc się przyda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Dzięki Mila, że działasz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Distinguished Member
|
![]() Cita:
![]() W takim razie czekamy na sygnał do rozpoczęcia zbiórki! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
to ja rozumiem ze bez roznicy jakie beda wyniki HD, pies jedzie do kojcow policii? to juz dobra wiadomosc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
ee to ja rozumiem z tekstu ze pies idzie do policii i bedzie uzytkowym psem? aa to jasne w takim razie po co HD - jesli dobry wynik, psa zabiora, jesli nie.... to.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|