Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Sport & trénink

Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-02-2010, 20:55   #1
samak
Junior Member

Dobrej napad, jsem pro, jen smele do toho.
akorat kvalitni realizace je fakt orisek, ono by to ani nemuselo byt ani pul hodiny , dobrej prezentacni snimek cca 5 minut by byl pro prezentaci plemene dostatecny.
Videl jsem kdysi dokument rakouske televize nemecky ovcak, a tam bylo nase plemeno zmineno ovsem ne moc lichotive.
Lada
Quote:
Originally Posted by Undertaker View Post
Ahoj,
trochu OT, ale dneska dopoledne jsme se bavili o tom, udělat pro KCHČSV video třeba na půl hodiny, které by naše milované plemeno reprezentovalo. Mám k dispozici několik moviemakerů, kteří by byli ochotni pomoct, jde jen o to mít dostatek materiálu. Bylo by fajn, kdyby tam byla poslušnost, obrana, stopování, mushing, záchranařina a cokoliv na co si kdo vzpomene. Když by se ozvalo dost lidí, mohli bychom to začít dávat dohromady v jiném vlákně.
samak jest offline   Reply With Quote
Old 17-02-2010, 21:19   #2
Undertaker
Member

Klidně, čas bude závislý od toho, kolik bude materiálu. Jen by se něco reprezentativního hodilo. Ovšem já se svým psem můžu natáčet maximálně práci na barvě. Je mi jasné, že na všechno se najdou psi desetkrát lepší, ale málokterý plemeno je tak všestranný a když ty kontakty mám z dob, kdy jsem adminoval a pohyboval se na CS scéně, tak je škoda toho nevyužít.
Undertaker jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules