![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Čekala bych že se vějíř rozvinul do té míry, ža zavinul i mushera a sáně!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
U toho jsem nebyl, ale spíš mám pocit, že vějíř se spíš svinul (svině svinutá
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Večer nám to přišlo jako skvělý nápad, ale když se druhý den zapřáhlo vedle sebe 5 čivav s vlastním názorem, tak se to okamžitě zvrhlo merendu uctívačů chaosu. A to tam ani nemuselo dojít k nevraživostem. Každý měl prostě jen trochu jiný názor na to, kterým směrem, jak rychle a zda li vůbec
![]() Hanko, jak dlouhé necháváš krčáky ke středové šňůře? Na některých filmech s haskouny mám pocit, že se snad o sebe třou kožichy. Jiní zase tvrdí, že jezdí bez nich /tak to jsem takto běhal se dvěma asi rok a stálo to za houby/. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Dnes jsem po nějaké době znovu zapřáhl zase jen do své maličkosti. A v lese přišel takový nápad
![]() ![]() ![]() Ovšem masového rozšíření se tento nápad zřejmě nedočká, neboť stezky to byly vhodné zase jen pro tu divou zvěř ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Já mám krčáky 30cm a vyhovují mi tak. Mají manévrovací prostor, když třeba běží někde, kde jsou vyjeté koleje a chtějí běžet mimo.... Prostě tak, aby si sami vybrali kudy chtějí........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|