Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Sport & trénink

Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19-02-2010, 15:52   #1
Janiz
Junior Member

Janiz's Avatar

Čekala bych že se vějíř rozvinul do té míry, ža zavinul i mushera a sáně!
Janiz jest offline   Reply With Quote
Old 19-02-2010, 16:16   #2
Undertaker
Member

U toho jsem nebyl, ale spíš mám pocit, že vějíř se spíš svinul (svině svinutá)
Undertaker jest offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 10:38   #3
Adrian
Junior Member

Adrian's Avatar

Večer nám to přišlo jako skvělý nápad, ale když se druhý den zapřáhlo vedle sebe 5 čivav s vlastním názorem, tak se to okamžitě zvrhlo merendu uctívačů chaosu. A to tam ani nemuselo dojít k nevraživostem. Každý měl prostě jen trochu jiný názor na to, kterým směrem, jak rychle a zda li vůbec.

Hanko, jak dlouhé necháváš krčáky ke středové šňůře? Na některých filmech s haskouny mám pocit, že se snad o sebe třou kožichy. Jiní zase tvrdí, že jezdí bez nich /tak to jsem takto běhal se dvěma asi rok a stálo to za houby/.
Adrian jest offline   Reply With Quote
Old 21-02-2010, 15:08   #4
Adrian
Junior Member

Adrian's Avatar

Dnes jsem po nějaké době znovu zapřáhl zase jen do své maličkosti. A v lese přišel takový nápad, využít coby návnadu stopy divé zvěře. Člen mysliveckého svazu by se mnou nejspíš polemizoval, ale táhlo to JAKO NIKDY. Dokonce nevadilo ani občas nutné přesměrovávání z jedné stopy na druhou-průchodnější.
Ovšem masového rozšíření se tento nápad zřejmě nedočká, neboť stezky to byly vhodné zase jen pro tu divou zvěř. Často bylo třeba na čtyři a párkrát i na břicho. Šat doznal úhony a trnů jsem utržil nepočítaně. Ale zážitek to rozhodně byl....
Adrian jest offline   Reply With Quote
Old 21-02-2010, 19:05   #5
yzengrin
Member

yzengrin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Adrian View Post
Dnes jsem po nějaké době znovu zapřáhl zase jen do své maličkosti. A v lese přišel takový nápad, využít coby návnadu stopy divé zvěře. Člen mysliveckého svazu by se mnou nejspíš polemizoval, ale táhlo to JAKO NIKDY. Dokonce nevadilo ani občas nutné přesměrovávání z jedné stopy na druhou-průchodnější.
Ovšem masového rozšíření se tento nápad zřejmě nedočká, neboť stezky to byly vhodné zase jen pro tu divou zvěř. Často bylo třeba na čtyři a párkrát i na břicho. Šat doznal úhony a trnů jsem utržil nepočítaně. Ale zážitek to rozhodně byl....
umím si živě představit! Sofa dnes taky svištěla za zvířákama..no, ale nechtěla bych být v jejím zápřahu
yzengrin jest offline   Reply With Quote
Old 22-02-2010, 08:32   #6
Hanka
Senior Member

Hanka's Avatar

Send a message via ICQ to Hanka Send a message via Skype™ to Hanka

Já mám krčáky 30cm a vyhovují mi tak. Mají manévrovací prostor, když třeba běží někde, kde jsou vyjeté koleje a chtějí běžet mimo.... Prostě tak, aby si sami vybrali kudy chtějí........
Hanka jest offline   Reply With Quote
Old 01-03-2010, 14:38   #7
Ajry
Junior Member

Ohledne myslivcu:

http://www.tyden.cz/rubriky/nazory/zapisky-reporteru/stesti-je-horka-puska_159842.html
Ajry jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules