![]() |
![]() |
|
Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas... |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
![]() |
#1 |
Junior Member
ubicazione: Hostivice
|
![]()
Přátelé a krajani
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Tak piš dál
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Adriane, jsi vtipný spisovatel, ale je vidět, že nejsem sám, kdo to nepochopil zcela jednoznačně
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
A jo to bylo tou pozdní hodinou
![]() ![]() Se skupinou historických psovodů Haljaruna jsme, nedbaje "dobrých rad" mistrů tkalců/beztak šlo jen o předsudky ![]() ![]() Těm kteří by měly zájem o zpracování chlupů nabízíme technologii. A pro ty kteří by chtěly přispět materiálem k dalším experimentům, vyhlašujeme sběrovou soutěž "VLČÍ HUJER" o nejaktivnějšího sběrače chlupů ČSV. K předávání materiálu sběrovému referentovi a vyhodnocení/samozřejmě s patřičným oceněním ![]() Ultima modifica di Adrian : 02-12-2010 a 02:25 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
No, nechci tě zklamat, ale v dubnu budou psi ještě hezky huňatí. Aspoň naši tedy budou línat až od května.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Platí po celý rok
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
ubicazione: CZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
ubicazione: Plzeň
|
![]()
To bude mit na to Adrian urcite nejkou super moderni nanotechnologii.
Ale je to zajimavy napad, obcas jsem premyslel o tom sbirat ji nechati si z ni udelat spacak, mohl by docela hrat. Byl by zrejme idealni pro alergiiy jako terapie. ![]() Lada |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
ubicazione: Prague
|
![]()
z arwen to zacalo jit celkem dolu,vyceseme toho o dost vic,ale po trsech to nepada.a hlavne ona,jako bytak lina tak nejak cely rok a byt jen na rukavice bych to sbirala urcite par let.kolik je toho asi tak potreba? do sberove akce se ale kazdopadne zapojime...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Já jsem ekoligicky dával chlupy sousedce, která si je v propíchaných sáčkách věšela na půdě chalupy. Měla totiž celou půdu zechcanou a zesranou kunama a od té doby co tam začala dávat Agyrovu srst, kuny zmizely
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
No já jsem sbírala srst na svetr, tenkrát ze tří psů. Sbírala jsem ji asi tři roky a pořád toho bylo málo (na váhu). Sice se igelitka nadouvala, jsem to do ní presovala, ale nic to nevážilo. Až jsem ji po třech letech vyhodila
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Ovčím chlupy jsou bezva, ale my chtěly vyzkoušet 100% ČiVavu. Kamarád upletl šálu i z Chodského psa. Onehdá jsem kupoval/právě na Křivoklátě/ plstěnou čepici a v ní jsem detekoval pár chlupů čsv. Tak jsem se na to optal prodejce a opravdu prý výrobce má vlčandu, která s chutí uléhá ve stodole na haldu ovčí vlny
![]() No a plsť se dělá tak, že se poskládají chlupy/pro začátek je nejlepší plech do trouby/do řad vedle sebe a pod sebe/s čsv to právě moc nejde/a další vrstvy zase napříč/podle chtěné tloušťky/. Pak se na to položí síťka/nejlepší je ta do oken proti komárům/, a začne se to prolívat horkou vodou, drhnout mýdlem na praní/nejlepší s jelenem ![]() ![]() ![]() Křivoklát nevím nevím. On jeden nikdy neví kdy se kastelánovy zakalí rozum a předvede nějaké vlastní vystoupení ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Ale ten rachot co to produkuje, se určitě líbit nebude
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Adriane neusporadate pod hlavickou klubu nakej workshop ohledne tecnologie vyroby plsti vlci?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
ubicazione: Kovčín
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Member
|
![]() Quote:
Ohledně Haljaruny je nejlepší mluvit s Adrianem nebo Šroubem... určitě by se něco takového udělat dalo, ale zorganizovat něco tak, aby to sedělo všem je dost těžký. Když by bylo dost zájemců, rád pomůžu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|