![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Wow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
To czekamy na warowanie.
![]()
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Pracujemy, pracujemy...
Ale nagrodzenie trzech lebkow rownoczesnie, to juz wyzsza szkola jazdy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
No to ja się dołączę. Seriat już ładnie siada, wczoraj odebraliśmy 2 szczepienie. Co do warowania to nie mam pomysłu jak z nim to zacząć. Od marca idziemy do przedszkola.
Więcej napiszę na blogu, jutro w końcu, na spokojnie napisze długą notkę z życia "pierworodnego" :P PS Sssmoku nie bij, wiem że zalegam ci ze zdjęciami ale z moim aparatem nic nie poradzę ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Warowanie zacząć najlepiej z siadania, kiedy przyłożysz smakołyk mniej więcej do piersi psiaka, jest szansa (duża), że najpierw pochyli głowę, a potem się położy.
![]()
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
Niezle pracuja, u nas Tym jest najlepszy do uczenia chodzenia na smyczy.
Szczerze, to pierwsze zdjecie Scylli, mnie oczarowalo. Fajna sunia z niej bedzie, moja faworytka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Dla mnie faworytem jest kazdy maluch, ale kazdy w innej "dyscyplinie"... ![]() Nie mam na razie nowych fotek, bo zalegam w Warszawie, ale dorzucam dwie najnowsze braciszkow: Seriat ![]() Vigo ![]() Postaram sie cos dopstrykac w tym tygodniu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|