![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Themen-Optionen | Ansicht |
|
![]() |
#1 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Gratulacje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Gratulujemy!!! Życzymy maluchom zdrówka, a mamusi i właścicielom duuużo cierpliwości :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Lesny Kamrat
|
![]()
Gratulujemy
Leśny kamrat |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Silver Power
|
![]()
Gratulujemy !!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Udało mi się "wykraść" maluszki z matczynych objęć i nawet ułożyć, żeby równo leżały. Oto efekt , uwierzcie ciężkiej pracy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Śliczne te nasze małe KASZUBY
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Wkleiłam te dwa zdjęcia, bo odkąd zobaczyłam drugie-nie dają mi spokoju. Dziewczyny, przyznajcie się, to etapy dobrze zaplanowanej kampanii reklamowej?
![]() "Ile figur można ułożyć z piątki szczeniaków?" albo " Wszechstronność zastosowania wilczaka w przykładach? " Czekam na ciąg dalszy ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Welkoscyrze mają 6 tygodni, głównym ich zajęciem jest zabawa i zwiedzanie świata oraz zamęczanie mamy.
Kilka ujęć z życia maluchów. Bliza ![]() Barch ![]() Bies ![]() Banach ![]() Białka ![]() Wilcze jamy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Czy jest możliwość ustalenia u takich maluchów jakie będzie w przyszłości umaszczenie ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Welkoscyrze opuszczają już rodzinny dom. Robi się coraz ciszej i smutniej. Czasami nawet zapominam, że mam szczeniaki w domu.
Mi pracy ubywa a nowi właściciele zakasują rękawy. Mam nadzieję, że podzielą się swoimi sukcesami i jak najmniejszą liczbą porażek z resztą wilczakowego świata. Kilka zdjęć szczeniaków. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Welkoscyrze opuszczają już rodzinny dom. Robi się coraz ciszej i smutniej. Czasami nawet zapominam, że mam szczeniaki w domu.
Mi pracy ubywa a nowi właściciele zakasują rękawy. Mam nadzieję, że podzielą się swoimi sukcesami i jak najmniejszą liczbą porażek z resztą wilczakowego świata. Kilka zdjęć szczeniaków. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|