![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilkokłak
|
![]()
Dzięki za tę relację. Na pewno wszyscy niezależnie od tego, czy mieli wkład w znalezienie Carowi nowego domu, czy nie, trzymają kciuki i życzą Carowi i Wam wszystkiego najlepszego, a Wam dodatkowo powodzenia w tym niełatwym zadaniu. Wszyscy też na pewno będą wdzięczni za każdą relację i będą ich wyglądać z niecierpliwością.
PS Widzę, że muszę docenić naszych "muchowieckich" właścicieli psów, bo bardzo wielu z nich mężnie znosiło i znosi zabawy Łowcy z ich Pimpusiami. ![]() ![]() (Oczywiście są i tacy, którzy tego nie wytrzymują. ![]() Last edited by Grin; 01-03-2010 at 11:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
""wszyscy niezależnie od tego, czy mieli wkład w znalezienie Carowi nowego domu, czy nie""
Grin -nawet nie wiesz, jakie znaczenie przy podjęciu tej trudnej decyzji miały posty choćby wspierające, pytające i pełne troski. Śledziłam losy Cara i na początku nawet nie pomyślałam o daniu mu domu /Laila właśnie skończyła cieczkę a u Arii się zaczęła i trwa, Mąż wyjechał i siedlisko na mojej głowie, w domu mam co robić i bez kolejnego psa, chociaż za kilka miesięcy będzie małe wilczarzydło/. Dopiero jedna wypowiedź zmieniła moje podejście do tej sprawy: post Graby /nr141/. W ciągu kilku minut podjęłam decyzję. Tak więc liczyło się wszystko w temacie i dlatego dziękuję wszystkim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Puchatku - jesteś wielka!! Car jest wspaniałaym psem i już niedługo Wasze stado będzie nierozłączne!!
Pozdrawiam i życze Wam wszystkiego najlepszego!!
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
gratuluje odwaznej decyzji
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Dorota, ja także dziękuję za szczegółową relację. Wiesz, że to dla mnie ważne - trzymam kciuki, i jako optymistka (i osoba, która trochę Cię poznała) wierzę w sukces Waszej współpracy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
Super, ze sie tak potoczylo. Wilczakowi, zawsze raźniej ze swoimi
![]() Powodzenia, wytrwalosci i cierpliwosci z Carem! |
![]() |
![]() |