|
|
|
|||||||
| Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
http://www.tobrok.sk
|
o to viac by som to zverejnila, keď máte viacerí také skúsenosti. robím v časopise a je povinnosťou také niečo hneď v nasledujúcom čísle uverejniť, s ospravedlnením, minimálne osoby, ktorá ťa ohovorila a od nich, že si info neoverili.
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Tak jsem si myslela, že můj první příspěvek na fóru bude k veselejšímu tématu - ale tady nelze než se přidat a podpořit uveřejnění pohledu z druhé strany... Ne kvůli lidem, ale kvůli našim vlčátkům.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Tak buď vítána i s Benjamínem
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Děkujem...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Nejsem si jistý jestli by to kdo pochopil, oni s tím tehdy měly problém i někteří naši chovatelé, když se to domákli přes Helpesácké stránky.
Když on to tehdy byl takový rachot, že jsem se z toho vzpamatovával ještě hodně dlouho. Myslím, že právě paní Daušová/jestli je to ta drsná žena spalujícího zraku s tlupou NO/, byla ta harpyje nejděsivější /. Tehdy jsem čekal, že z toho vytřískají daleko větší poprask a následný kapitál. A speciálně majitelka Shargoo mě varovala před případnou reakcí. Tohle jsou humanisté a proti nim se nedá vyhrát. Na jedné straně organizace kde čestným členem jsou všichni od Havlových přes Fejka po Marka Ebena a na druhé divnej týpek co se podobá víc svým psům než člověku . Slepecký pes a polodivoká bestie. Co na to asi průměrný člověk?A pak. Ten rozhovor je trochu divný i v tom, že ten člověk je ve skutečnosti krapet retardovaný a souvislou větu dá dohromady jen velmi ztěžka, takže si nejsem jistý jestli většina toho článku není záležitostí úprav novinářů. Celá ta legrace mě stála 3000,-, ale zase jsem jel na červenou v psí sanitce |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
|
Quote:
![]() Já jsem před lety zavítal na její cvičák (tehdy to bylo někde u Rudné za hřbitovem). Viděl jsem tam půlroční labradory, které učila přivolání tak, že zavolala a když pes nereagoval, najednou zavyl a vyskočil metr do vzduchu. Poté jsem si všiml, že má na krku elektriku. Nejsem nepřítel elektrického obojku, ale všeho s mírou, ve správném věku, ve správný čas a na správném místě. Tím a její exhibicí na našem dětském dnu jsem si o ní udělal jasný obrázek. Last edited by Pavel; 03-03-2010 at 18:55. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Je to hnusný, ale v tomhle případě mi to přijde dost ujetý. To, že má slepeckej pes po blbým nápadu (a kdoví jestli po něm) natržený ucho je problém na rozmáznutí všude, ale s lidma, který zkazej tři vychovaný psy se dělaj rozhovory. Beru, že je skoro slepej, ale co já znám, tak vím hned o dvou reprezentativnějších slepcích (úplně) a jejich psy nevyjímaje. Jestli tohle je reklama pro Helppes, tak ať si to sežerou tady a následně i ve Světě psů pokud tam otisknou reakci.
|
|
|
|
![]() |
|
|