|
|
|
|||||||
| Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Myslím, že jsou zvyklí na mnohem ostřejší věci. Dokážu si docela dobře představit, že takových reakcí jím musí chodit spousty na kdejaký článek. No i tak, úplně zadarmo jim to nedám. Co bych to byl za čivaváře bez špetky zlomyslnosti
Ale stejně se přiznám, že takové reakce jsem tady nečekal |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
takže mi psal redaktor ze světa psů a otisknou Adrianovo uvedení na pravou míru a zároveň je možnost napsat nějaký článek ze života s čsv
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Tak to by bylo dobré se toho chopit...
Kdopak tam něco napíše? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Já bych se zase neodvážila psát něco z postu člověka, který je právě nejvíc nadšeným majitelem svého prvního čsv ve věku 8 měsíců. Nadšení a optimismus ze mě sice stříká na všechny strany, ale nemyslím si že bych měla fakticky právo (získané dlouhými léty ve společnosti těchto úžasných tvorů) na to psát o našich užasňácích-zlobidlech do časopisu.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Proboha jak toto lze pochopit jinak, než jsem popsala já??? Umím si to vysvětlit jedině tak, že má někdo "černo před očima" z rozčilení a opravdu není schopen správně číst a vnímat význam slov a vět.... (s někým takovým se ale dosti těžko věcně diskutuje, promiňte mi to, paní Daušová)
|
|
|
|
![]() |
|
|