|
|
|
|||||||
| Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Plessowy wilczak
|
Każdy członek? Nawet nie posiadający wilczaka?
To pisałem ja Witek |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
......tak
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Plessowy wilczak
|
Szkoda moim skromnym zdaniem w klubie winni byc tylko hodowcy i własciciele wilczakow zarejestrowani w zwiazku. Osobiscie boje sie oszołomow, "milosnikow rasy" ktorzy wilczaki znaja ze zdjec i wolfdoga.
To pisałem ja Witek |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Takie jest prawo wg ZKwP i raczej nie nam o tym decydować (i nie, żebym zgadzała się z ZKwP bo z nim sympatyzuję
Dla przeciwwagi Waszych obaw mogę podać przykład osób, które wilczaka nie mają ale interesują się nimi, mają sporą wiedzę kynologiczną i absolutnie nie zaliczają się do oszołomów Poza tym, głowę daję, że gdyby do obligatoryjnej "setki" członków brakowało nam 5 dusz, to z chęcią przyjęlibyśmy nawet tych bez wilczaków, byle tylko wystartować z klubem |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Plessowy wilczak
|
Nie mam nic przeciw osobom które faktycznie znaja sie na kynologii i genetyce (byliby cenni dla klubu), miałem na myśli tych myslących inaczej, ktorych celem życiowym jest tworzenie problemow z niczego i skłocanie towarzystwa dla dobra rasy lub własnych celow
To pisałem ja Witek |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
złośliwy krasnolud
|
Quote:
|
|
|
|
#8 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Ale mam wrażenie, że nie istnieje mechanizm blokowania członkostwa ;/ (no, ale mogę się mylić |
|
|
|
|
![]() |
|
|