|
|
|
|||||||
| Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
złośliwy krasnolud
|
Zapewne zgodnie z zasadami ustalonymi przez zkwp i za rzeczy ktore sa karalne przez zkwp. To ze ktos na jakims forumie jest nielubiany czy zbanowanowany (bo przeciez wiadomo kogo dotycza te zalosnie cienkie aluzje) to raczej jest dosyc niski poziom argumentu aby wprowadzac cos w stylu cenzury prewencyjnej.
|
|
|
#2 |
|
Plessowy wilczak
|
Tak sie składa BTD że nie biłem do Grzesia zwracałem tylko uwage na nienezpieczeństwo i ewentualna probe eliminacji szkodnikow społecznych, a tak na marginesie czy Wy tam nie cierpicie na jakas manie przesladowcza? (to da sie leczyc podobno)
To pisałem ja Witek |
|
|
|
|
|
#3 |
|
złośliwy krasnolud
|
1. To nie ja mówię per Wy do jednej osoby. Mieszkam z zona nie z Grzesiem wiec nie wiem na jakiej zasadzie zakladasz ze jak piszesz do mnie to rozmawiasz z Grzesiem?
2. ZKWP nie potrafi poradzic sobie z czlonkami ktorzy zamiast byc hodowcami sa ordynarnymi rozmnazaczami jak na przykład tutaj: http://wyborcza.pl/1,76842,7021529,P...rodowodow.html a ty chcesz pozbywania sie krzykaczy czy wichrzycieli? Coś pisałeś o leczeniu?
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Plessowy wilczak
|
Oj Katka nikogo nie dyskwalifikuje miałem na mysli ludzi ktorzy poczytawszy pare artykołow lub posiadajacy wilczaka krotki okres czasu mienia sie ekspertami rasy i wygaduja badz wypisuja takie głupoty ze włos sie jezy na głowie, a najsmutniejsze jest to ze sa nierefolmowalni i zadne argumenta do nich nie trafuaja
To pisałem ja Witek. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
No to mam szczęście że nie znam takich ludzi
|