![]() |
![]() |
|
Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Adriane, taky si myslím, že by to za odezvu stálo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
No i my máme bohužel špatné zkušenosti s asistenčním psem-holt asi nemají rádi čivavy. Ťapali jsme s Brenou po městě a asistenční pejsek na nás dosti výhružně vrčel a chudáka majitele málem vtáhl pod auto - za ten den jsme ho potkali 2x a situace se opakovala (a pejsek nebyl nijak vyprovokován). Bylo mi majitele upřímně líto, myslím, že takoví psi by měli být z asistenční služby vyřazeni.
K tomu případu, nejhůř to bohužel odnese "aktér", ale možná to otevře zajímavou diskuzi - na jednu stranu asitenční psi a jejich spolehlivost, na druhé straně čivavy a jejich přirozené reakce. Jako obvykle, pravda je někde uprostřed a ani jedna strana není na 100% bez viny. Ale asistenční pes by měl být profesionál a podle mě se výcvik a výchova nevztahuje pouze na to, když je pes na vodícím postroji. A na obhajobu asistenčních pejsků-95% co potkáváme, jsou naprosto vpoho:-) Last edited by Beruska; 04-03-2010 at 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj Adriane, byl jsem ve velkém pokušení poslat link na tuto diskuzi do redakce, ale hlavně na Wall Světa psů na Facebooku
![]() Honza |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
Myslím, že jsou zvyklí na mnohem ostřejší věci. Dokážu si docela dobře představit, že takových reakcí jím musí chodit spousty na kdejaký článek. No i tak, úplně zadarmo jim to nedám. Co bych to byl za čivaváře bez špetky zlomyslnosti
![]() Ale stejně se přiznám, že takové reakce jsem tady nečekal ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
takže mi psal redaktor ze světa psů a otisknou Adrianovo uvedení na pravou míru a zároveň je možnost napsat nějaký článek ze života s čsv
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Tak to by bylo dobré se toho chopit...
Kdopak tam něco napíše? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
Já bych se zase neodvážila psát něco z postu člověka, který je právě nejvíc nadšeným majitelem svého prvního čsv ve věku 8 měsíců. Nadšení a optimismus ze mě sice stříká na všechny strany, ale nemyslím si že bych měla fakticky právo (získané dlouhými léty ve společnosti těchto úžasných tvorů) na to psát o našich užasňácích-zlobidlech do časopisu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
Možná bych zkusil taky něco napsat, btw. co takhle zkusit vyhlásit třeba soutěž o nejlepší článek a ten jim tam pak poslat?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
To je hezká myšlenka, ale za A), kdo vyhodnotí ten nejlepší? a za B) chtělo by to rychle, dokud je příležitost.
Ale rozhodně to není špatný nápad jak oživit náš klubový časopis. Co třeba v něm vyhlásit soutěž o nejhezčí povídku (ať už ze života nebo z fantazie) a vždy otisknout jeden dva příspěvky a na závěr roku (třeba) vyhlásit anketu které dílo se nejvíc líbilo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
Něco takového: ?
http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1678 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
http://helppes.cz/kalendar-akci-2009.php?view=113
mailem mi prisel odkaz co rikaji primo lidi z helppesu. bohuzel to v praci nespustim,tyhle stranky jsou blokle...je dobre,ze to ten casopis otiskne a jsem zvedava na reakce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Co se týká příběhů ze života s ČSV, mohu nabídnou své dva starší (poslední dobou - dlouhou dobou - nějak není na psaní ani čas a ni to správné rozpoložení ![]() http://www.sotis.eu/Ze-zivota-s-vl-kem/Diagnoza-posuk http://www.sotis.eu/Ze-zivota-s-vl-kem/teneci-alotria |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Junior Member
|
![]()
Jo, ale tím jsem, Adriane, nechtěla říct, abys to vzdával!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Junior Member
|
![]()
To jsem četl a docela se tehdy divil, protože je to napsané hodně chytrou formou.Jako třeba, že jsem dobrý, že jsem to zatáhnul. Ale oni jsou ti kteří všechno zařídili
![]() To, že by šla agresivita psa hodit na mé triko je jasný. Jenomže pes kterého druhý fatálně sejme obyčejně utíká a ječí. Tenhle jenom uskočil a odběhnul. Jestli, ale něco mohlo zanechat stopy, tak ta hysterie kdy kolem něj běhala parta vřískajících lidí s rukama od krve, hlavně, aby to každý viděl. To i majitel psa byl v pohodě. Od profesionálů bych čekal jiný přístup ke zraněným zvířatům. No já jsem se pak začal zajímat trochu víc o tyhle organizace, ale diskuzi o tom bych rozpoutával velice nerad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]() Quote:
Třeba: "Urostlý a krásný československý vlčák Akeenah si svým impozantním vzezřením získal okamžitě srdce citlivé servírky ze stánku a ta mu okouzlena podala na přilepšenou pár kostiček. V tom se ale znenadání přiřítil rozmazlený nafrněný vodící vořech, nedbaje zoufalého volání svého bezmocného pána zuřivě se pustil do lítého boje o kus žvance a po právu za to vyfasoval spravedlivý trest v podobě směšného škrábance za uchem. Budiž zmíněno ke cti shora řečeného šlechetného Akeenaha, že mohl dopadnouti o poznání hůře a další porcí na tabuli mohla býti místo vepřových žebra vořechova...." ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |