|
|
|
|||||||
| Wilki i wolfdogi Wszystko na temat tych najblizszych braci CzW... A do tego informacje na temat innych wilczych ras: Saarloosów, Lupo Italiano... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Fajny malec...nie wiem czemu ale jak go widzę to kojarzy mi się z małym misiem
![]() Szasztin jako właścicielka CSV - widzisz jakieś różnice w zachowaniu pomiędzy szczeniakami Saalarosa a Czechosłowackim Wilczakiem? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Róznice widać - choc nie na pierwszy rzut oka.
Bow jest większym " myslicielem" - częściej potrafi sie na coś zapatrzeć - odciąć sie od rzeczywistości. Imbus w tym wieku - to było ADHD. Bow mozna juz teraz odwołać, jest bardziej posłuszny niz Imbus w jego wieku. Lubi byc przytulany - sam podchdzi do człowieka i się wtula. Imbus dopiero w wieku 1.5 roku polubił mizianie. Asia duzo z nim pracuje i widać efekty. Jak poznałam Bow był bardziej wycofany, więcej rzeczy sie bał i podchodził do innych psów z taką " pewna dozą nieśmiałaości". Teraz juz jest pewniejszy i sam zaczepia inne psy. Bow w przedszkolu bawił sie najlepiej z wilczakiem - Wisusem. Widać że wilczaki bawią sie bardziej agresywnie, mocniej i wydaja różne dźwięki. Raz nawet jedna trenerka chciała je rozdzielić - bo myslala że sie zagryzaja na poważnie. Innym rasom taka zabawa nie uszła by na sucho - ale wilczaki tak sie bawią. Wisus jest psem żywym - wszedzie go pełno . Bow jest delikatniejszy w zabawie i najpierw pomyśli a potem zrobi Zapraszam Ciebie z Nyxem na szkolenie!!
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Z chęcią wszystkich poznamy osobiście, zarówno właścicieli jak i pieski. Proszę daj znać na PW, kiedy spotykacie się, a postaramy się dołączyć.
W soboty i niedziele chodzimy na kurs posłuszeństwa, ale to tylko kwestia dogrania godziny. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Super - ustalimy plan działania na ten tydzień i da Ci znać co i jak?
A Wy gdzie chodzicie na szkolenie??
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Dopiero zaczynamy...w ten weekend odbyło się pierwsze spotkanie. http://www.psiok.pl/news |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
[quote=Palpatine;285352]Fajny malec...nie wiem czemu ale jak go widzę to kojarzy mi się z małym misiem
[quote]zeby choc byl MAŁYM misiem, jak na mnie nadepnie to mi sie nawet ze sloniem czasem kojarzy, jakchce potrafi tez byc osłem....zdolniacha hehhehe;-P prawde mowiac to zaczelam troche bastowac z iloscia jedzenia...bo zaczely znikac żeberka ![]() KAsia, dzieki za super foty! A i oczywiscie mam nadzieje ze sie uda kiedys dograc wszystkim na wspolny spacer! Last edited by Skrzat&Bow; 08-03-2010 at 11:32. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
jakby co to do srody jeszczejestem w 3miescie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
love and terror
|
To moze we wtorek, jak zwykle na plazy?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
A jak mi nic nie wypadnie to tez sie piszę - tak na 17:30???
Palpatine - Zapraszamy we wtorek w Sopocie na plazy koło Hestii!!
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
|
no niech ci nic nie wypada!na godzine,poltorej mozna sie wyrwac!bede pod chinskim,jeszcze sie dogadamy.
|
|
|
|
![]() |
|
|