![]() |
![]() |
|
Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
ale že jsi se rozohnila...to chce klid, lidí co vše ví a vše umí je spousty... bohužel
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
jsem rada,ze jsi to tady napsala yzengrin, protoze jsi u toho osobne byla a jsem zvedava na reakci pi Dausove. osobne se vodicim psum vyhybam, nejednou se mi stalo, ze mi po cube vyjeli, kdyz jsme jen prochazeli kolem. pokud jim chybi socializace a ta ma probihat neustale, tak se takova reakce da ocekavat, tudiz ji predchazim. psi nejsou stroje, i kdyz nekdy mam pocit, ze nekteri lidi si to mysli...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
No jsem zvědavá spíš zda ještě nějaká reakce bude...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Můj příspěvek se netýká přímo tématu, spíš budu reagovat na chování fen a psů k dětem. Záměrně obě pohlaví odděluji, protože rozdíl v chování obou je dost odlišný. Feny, asi ze své přirozené podstaty matek, od dětí trpí téměř vše. Hlavně ty, které jsou na přítomnost dětí zvyklé. V souvislosti se žrádlem, hračkami, pošťuchováním atd. nebývá problém. Neprojevují majetnický pud v souvislosti s krmením. Aspoň ty naše ne a to je k takovému chování nijak extra nemotivuju. U psů je ale situace naprosto jiná. Teď nebudu psát o pubertálních samcích ale o dospělých 5 - 7mi letých zvířatech. Dospívající pes si začíná uvědomovat svou převahu nad mláďaty (ale i fenami) a je na člověku aby jeho chování usměrnil. Jestli máte někdo dospělé psy, kteří s tímto nikdy neměli problém, tak to se máte. Já znám jen jednoho
![]() Last edited by CDaniela; 13-03-2010 at 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
A jakým právem by si mohl p. Adrian "přisazovat" a zástupce organizace, která pomáhá lidem s postižením, by se jich nesměla zastat? Ovšem každý nezaujatý člověk musí vnímat vyjadřování názorů a postojů Vašich a p. Adriana vůči těžce postiženým lidem a jejich psům, jako vrchol lidské zrůdnosti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
ať žije tahle sociální republika |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
jdu se zastřelit a své psy utratit!!! čekal jsem celkem dlouho, kdy dojde na srdceryvné (smazáno adminem) .... (blející smajlík) Last edited by Pavel; 17-03-2010 at 09:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |