![]() |
![]() |
|
Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Já nechápu,proč také někdo netiskne na trika s více ženským střihem. Tady v tom člověk (ženská) vypadá jak v pytli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Myslím že jeden z problémů potisků triček s více "ženskými tvary" jsou právě ty ženský tvary. Ségra mi dělala tričko s malovaným motivem a jak se tričko v horní části natáhne přes ony ženské tvary neboli ducpartie
![]() ![]() Last edited by Elsia&Benjamin; 24-03-2010 at 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ja si nedavno koupila uz treti triko podporujici kampan Nechme selmy zit probihajici v prazske ZOO. Gramaz ani kvalita nic extra, ale potisk relativne vkusny (narozdil od vetsiny fantasy/indianskych obrazku) a cena odpovida produktu. A navic podporite spravnou vec
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
My jsme měli vždy dámskou i pánskou variantu. Dokonce i mikiny, šortky a podobné.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Jestli to nebude tím, že nepřehlédnutelná část Amerických žen vypadá, při vší úctě, v těch pánských trikách přece jen snesitelněji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Adrian:
Soudruhu, byl jsem v sobotu u tech hustej typku a kupoval vejce a kozi mleko. Hlava uz je pekne az na kost ozobana a vysusena od slunce, tak mam ti ji vzit? Jen je pak potreba si ji rychle ode mne odvezt, neb se chci vyvarovat dalsimu domacimu skandalu. Jo staci, kdyz naposledy Ajric zral svinske srdce a krev strikala po zdech.....Pak je tezke nazbyrat dalsi zivoty u me dominy..... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|