Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Tisk, televize a reklamy

Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni...

Thread Tools Display Modes
Old 01-04-2010, 11:46   #23
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Marianka.W's Avatar

Quote:
Originally Posted by Hanula View Post
...No hlavně, že u incidnetu byla Marianka.W, která tak zarputile tvrdí, jak byl ten slepeckej pes na volno.
Pravda, nebyla jsem u toho. Ale rozhodně věřím svému příteli víc než někomu s pověstí paní Daušové. Docela dobře ho znám. Navíc mi o této příhodě vyprávěl nedlouho potom, co se udála - to ještě netušil, že to někdo o půl roku později vytáhne ve veřejném médiu.

Quote:
Co by se taky dalo čekat od někoho, kdo si myslí, že má doma psa s úplně jinou nervovou soustavou, než maj všichni psi, žejo!
Všichni psi mají stejnou nervovou soustavu. Stejně jako všichni savci a dokonce stejně jako člověk. Nervy, neurony, synapse, dokonce i myelinový obal... Vím docela dobře, jak nervová soustava vypadá, učili mě to ve škole. O první a druhé signální a o psychologii různých druhů savců se stále vedou diskuze, tak se netvařte jako génius. Já si prostě myslím, že nejen člověk má výsadu přemýšlení a samostatného učení. Diskuze na toto téma patří jinam.

Quote:
...ste nezodpovědná majitelka psa - vám je jedno, jak na vás lidi koukaj?
Přesně jak píše Yzengrin. Je mi to srdečně fuk. Já si o lidech taky myslím svoje a nikomu to nevnucuju. Snažím se se svými psy nikoho neobtěžovat a neomezovat a také vyžaduji, aby nikdo neobtěžoval a neomezoval mě. Po svých psech uklízím, platím za ně poplatky, v dopravních prostředcích jim dávám náhubky a tím můj zájem o názor kolemjdoucích končí. Mě se taky nikdo neptá na můj názor na smrduté bezdomovce v tramvajích, žebráky v podchodech a majitele uřvaných psích bonsají, kteří nemají problém se psem v náručí vstoupit do prodejny potravin.
Jestli si chce někdo dát nohu za krk, já mu to rozmlouvat nebudu...

Quote:
...S přístupem toho, že toužíte mít něco jinýho, než psa a furt se vžíváte do toho, jaký máte přírodní plemeno a že máte doma vlka, jděte do háje, to je přesně to, proč lidi nenáviděj pejskaře. Stačí, když vás jednou potkaj a musej mít dost.
Sám (nebo sama? kdoví co jste zač) jděte do háje. Máme doma to, co doma chceme mít. Vám taky nikdo nekecá do toho, co a jak máte dělat. Jestli z nás má někdo dost, tak to je jeho smůla. Já jsem potkala hodně lidí, kteří z nás byli nadšeni.
Marianka.W jest offline   Reply With Quote

Posting Rules