![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Nebyl jsem u toho co se stalo (nebo nestalo?), ale jak Akeenaha (ČSV) tak Adriana Dragonariho (jeho majitele) znám a ani jeden z nich mi nepřijde problémový. O.K., mohla se stát chyba, kdy se majitel psa na chvíli "zakecá" a nesleduje dokonale svoje okolí, Adrian možná mohl jít dát psům kosti kousek mimo cestu (nevím, nebyl jsem tam), ale z reakcí které zde čtu není všechno tak černobílé, jak se tady snaží někteří lidem namluvit. Jen se divím, že se tohoto tématu už nechytili bulvární média - titulek "Slepecký pes napaden smečkou československých vlčáků" by se v nich jistě vyjímal... zajisté doplněný "odbornými" komentáři o nebezpečnosti těchto psů ![]() Jen malá poznámka nakonec - kdyby slepeckého psa opravdu se vší vážností napadli tři problémoví středně velcí psi (nejen ČSV), jak se tady snaží někteří tvrdit, pak by jsme na tomto místě pravděpodobně četli už pouze nekrolog tohoto psa. Jinak souhlas s Danielou - slepečtí psi si zaslouží naši větší ohleduplnost, oni si tento úděl nevybrali a svým způsobem jsou to psi se životem pod psa - většina běžných aktivit ostatních psů je jim odepřena. Karel Skoupý Last edited by alexa; 01-04-2010 at 13:18. |
|
![]() |
![]() |
|
|