Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Zdraví a výživa

Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní...

Zaslat odpověď

Nástroje Metody zobrazení
Old 02/04/10, 20:51   #1
rocco
REJPAL

rocco's Avatar

Datum registrace: Sep 2003

No to já ani ne. Někdo tu velebil inernet, jak se o všem ví a čsv svět je opravdu hodně malý - nehledě k tomu, že si fakt nedělám iluze o hlubokých znalostech většiny chovatelů......Já dwarf jako zásadní problém nevidím opravdu. Nedělala bych z toho rozhodně postrach.

rocco jest offline   Reply With Quote
Old 02/04/10, 21:06   #2
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Marianka.W's Avatar

Datum registrace: Apr 2008

No jasně. Fůra a většina jsou totiž synonyma a velikost fůry je přesně stanovena.....
Marianka.W jest offline   Reply With Quote
Old 02/04/10, 21:24   #3
Monika
Junior Member

Datum registrace: Mar 2004

Quote:
Originally Posted by Marianka.W View Post
No jasně. Fůra a většina jsou totiž synonyma a velikost fůry je přesně stanovena.....

Moc nechápu " Marianku " o co jí jde, jen mohu poradit, nechat si testovat zvířata, pokud chce být užitečná.

Kdysi jezdila chovatelská komise tetovat každý vrh! Každý vrh byl kontrolován panem Hartlem, Jedličkou a nebo mnou! Sama jsem odchovala možná 150? štěňat a za cca 21 let jsem viděla jedno štěně " dwarf " u ČSV na vlastní oči a to jsme ještě nikdo nevěděl na co koukáme, včetně pana Hartla! Dotčená chovatelka jistě zavzpomíná, místo svých nicneříkajících patetických příspěvků.
Ostatní " dwarf " štěňata znám jen z fotek a vzhledem k velikosti populace není číslo rodících se " dwarf " štěňata nijak dramatické. Někdy chovatelé neúměrně používající příbuzenskou plemenitku jdou problému naproti, aniž by možná tušili...dwarf testy pro ČSV jsou staré asi rok a mají sloužit, nic jiného.

Monika
Old 02/04/10, 21:09   #4
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Datum registrace: Mar 2004

Quote:
Originally Posted by rocco View Post
No to já ani ne. Někdo tu velebil inernet, jak se o všem ví a čsv svět je opravdu hodně malý - nehledě k tomu, že si fakt nedělám iluze o hlubokých znalostech většiny chovatelů......Já dwarf jako zásadní problém nevidím opravdu. Nedělala bych z toho rozhodně postrach.
Já o dwarfem nevím (100%), jen těch kteří jsou zveřejněni (testem, nebo fotkami).
Netvrdím, že je dwarf zásadní problém, ale problém to pro některé chovatele prostě je. Já osobně k nim patřím. Štěňata a vše kolem psů hodně prožívám a kdyby se postižený pes narodil mě ... přece mě znáš. Když bych měla jistotu, že se z konkrétního spojení nemá šanci narodit, budu v klidu. Aspoň co se tohoto onemocnění týče.

CDaniela jest offline   Reply With Quote
Zaslat odpověď

Pravidla přispívání