![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Chcielibyśmy się serdecznie przywitać ze wszystkimi forumowiczami!
Mam na imię Marek i jestem z Gdańska. Przedwczoraj zawitał do mnie nowy członek rodziny a dokładniej WISUS CWANY WILK ![]() Jeszcze raz witamy i pozdrawiamy! WISUS i Marek |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
No to skoro z Gdanska-jestesmy chetni na spacer, jak cos, to na priv
![]() I oczywiscie, witamy! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Pozdrowienia z Sosnowca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Witamy, witamy...Gdańsk/Trojmiasto rośnie w siłę. Prośmy o fotki.
May the force be with You! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
Witamy
![]() A we Wrocku nie dość, że nas mało, to jeszcze same dziewczyny ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
witamy na pokladzie! i tak jak Narvana zapraszam do wspolnego spacerowania! tym bardziej ze bedzie mial sie z kim bawic bo Bow wlasnie skonczyl 3, 5 miecha i szuka bratnich dusz do zabawy wszeeedzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
O jak fajnie dowiedzieć się o trójmiejskich bratnich wilczych duszach
![]() Razem z wisusem mieszkamy na żabiance czyli do sopotu bliziutko ![]() Jutro będą foteczki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wilcza Saga
|
![]()
I my witamy kolejnego wilczakowca z jego małym, wilczym złem!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Plessowy wilczak
|
![]()
My też witamy i czekamy na fotki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Hmmm może jakiś wspólny trójmiejski spacer w przyszły weekend? Szczeniaki by się zasymilowały a starszyzna zaopiekowałaby się małymi na spacerze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
love and terror
|
![]()
ojojoj! Zabianka?! Ja mieszkam z Garuda na Zabiance!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Witam!!!
W Trójmieście wilczaki już nie są nieznaną rasą, jest nas coraz więcej... Narvana, może jakiś las? jakby coś to podjadę i przerzucę Waszą całą rodzinkę w miejsce spotkania. I wytłumacz Garudzie, że Nergiego nie zjadamy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Obiecane zdjęcia
![]() ![]() Attachment 2542 Attachment 2543 Attachment 2544 Attachment 2545 Attachment 2546 Last edited by chabow; 12-04-2010 at 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Hahaha, no to kanapa przejęta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Co do spaceru, to ja niestety do konca lutego jestem tylko w sroda , czwartek w trojmiescie i fajnie by bylo jakbysmy dali rade sie spotkac wszyscy no ale pewnie srodek tygodnia to nienajlepszy dla Was termin..., ale w marcu bedzie latwiej, poza tym juz jestesmy z Szasztin i Narvana umowione na wczesne grillowanie, tudziez ognisko u mnie w Sopocie, jesli pogoda pozwoli a jak nie to i tak mozemy sie spotkac u mnie, duza chata ogrod, albo powtorzyc spacer plaza do Koliby gdzie wpuszczaja z psami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Zdjątka z dzisiejszego spacerku
![]() Attachment 2551 Attachment 2552 Attachment 2553 Attachment 2554 Attachment 2555 Last edited by chabow; 12-04-2010 at 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Witam wszystkich serdecznie,ciesze sie bardzo ze znalazlem wasze forum,nie wiem nie znalazlem tematu gdzie mozna by sie bylo przywitac i napisac cos o sobie,a moze słabo szukałem.
Widze że jesteście świetnie zorganizowani i aktywnie działacie co mnie cieszy ponieważ bedzie co czytać,juz jedna nocka zaliczona i nie przespana przy lekturze ![]() Sam jeszcze nie posiadam wilczaka,nie skazałbym psiaka na mieszkanie w betonowej dżungli jaką niewątpliwie są Ateny.O tej rasie nawet tu nie słyszeli i mylnie nazywaja owczarka niemieckiego likoskilos co w wolnym tłumaczeniu oznacza wilczy pies. Ale mam nadzieje że za niedługo to sie zmieni bo planuje zjechać do kraju i postarac sie o nowego członka rodziny. Do tego czasu mam zamiar przeczytać wiekszosc postow i dowiedziec sie wiecej o naturze wilczaków,zanim ten trafi do rodzinki. Wiec prosze nie miejcie mi za złe jeśli troszke poszperam w waszych profilach. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|