![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
heh, tak ja se sekla... ne 10mesicni ale 10 tydenni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
To fakt záleží, kolik váží...moje mrně v tolika vážilo asi deset kilo a dostávalo ráno 150 gr skeletů, v poledne to ovoce, mléčné výrobky nebo maso (cca 100 gr) a večer 200gr masa a 100gr zeleninky.
Hodně mě inspirovaly tyto stránky http://www.manwe.eu/ Obšlehla jsem z nich jídelníčky. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
hm, asi je na case drobce odvazit... ale tak do tech 10kg to bude...
ted mam z tech cisel pocit ze ho prekrmuju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Tak já dávám štěněti o něco víc (prostě to striktně nevážím, sem tam přidám).. taky je žravé a taky se mi zdá dost štíhlé
![]() Myslím si, že vlčáci prostě nejsou labradoři a vypadají vždycky spíš štíhleji...(často to musím vysvětlovat své babičce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Tak jsem drobcovi snizila prijem masa (co na mne naslede koukal jako> a to ma byt vse?) a dnes dostal na obed poprve plnou misu jenom zeleniny a ovoce s tvarohem nac na mne zase koukal jako ze on neni bylinozravec a zrat to nebude. Nakonec to stejne temer cele spraskal, jelikoz nic jineho nebylo
![]() A jeste mam takovej dotaz, jelikoz jsem se s tim nejak nikde nesetkala - jaky je vztah vlcaku k houbam? muzou, nemuzou...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Já myslím, že houby jsou asi z 90% jen voda, takže psovi snad neuškodí. Jen nevím, zda jsou pro něj nějak výživově hodnotné.
Já dávám mrněti hlavně natrhaný salát, nastrouhanou mrkev nebo papriku na kostičky...a docela v pohodě se tím prožere. Jen na tu papriku se dívá hodně divně, tu teda nemusíme ![]() Teď máme nový neplánovaný doplněk stravy - papáme po zemi se válící zbytky skořápek z Velikonoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|