Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Zdraví a výživa

Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-04-2010, 19:13   #1
Tyger
Junior Member

Tyger's Avatar

heh, tak ja se sekla... ne 10mesicni ale 10 tydenni
Tyger jest offline   Reply With Quote
Old 10-04-2010, 19:18   #2
Bára
Junior Member

Bára's Avatar

To fakt záleží, kolik váží...moje mrně v tolika vážilo asi deset kilo a dostávalo ráno 150 gr skeletů, v poledne to ovoce, mléčné výrobky nebo maso (cca 100 gr) a večer 200gr masa a 100gr zeleninky.

Hodně mě inspirovaly tyto stránky http://www.manwe.eu/ Obšlehla jsem z nich jídelníčky.
Bára jest offline   Reply With Quote
Old 10-04-2010, 19:26   #3
Tyger
Junior Member

Tyger's Avatar

hm, asi je na case drobce odvazit... ale tak do tech 10kg to bude...
ted mam z tech cisel pocit ze ho prekrmuju a presto se mi nezda tlustej
Old 10-04-2010, 19:43   #4
Bára
Junior Member

Bára's Avatar

Tak já dávám štěněti o něco víc (prostě to striktně nevážím, sem tam přidám).. taky je žravé a taky se mi zdá dost štíhlé Ale kilo masa bych mu fakt v jeho věku nedávala, to se mi zdá hodně..to víš, jestli je to žrout jako ta moje, tak by to s přehledem ztláskal, ale mohl bys mu tak způsobit velké problémy

Myslím si, že vlčáci prostě nejsou labradoři a vypadají vždycky spíš štíhleji...(často to musím vysvětlovat své babičce )
Old 11-04-2010, 17:14   #5
Tyger
Junior Member

Tyger's Avatar

Tak jsem drobcovi snizila prijem masa (co na mne naslede koukal jako> a to ma byt vse?) a dnes dostal na obed poprve plnou misu jenom zeleniny a ovoce s tvarohem nac na mne zase koukal jako ze on neni bylinozravec a zrat to nebude. Nakonec to stejne temer cele spraskal, jelikoz nic jineho nebylo

A jeste mam takovej dotaz, jelikoz jsem se s tim nejak nikde nesetkala - jaky je vztah vlcaku k houbam? muzou, nemuzou...?
Old 11-04-2010, 17:53   #6
Bára
Junior Member

Bára's Avatar

Já myslím, že houby jsou asi z 90% jen voda, takže psovi snad neuškodí. Jen nevím, zda jsou pro něj nějak výživově hodnotné.

Já dávám mrněti hlavně natrhaný salát, nastrouhanou mrkev nebo papriku na kostičky...a docela v pohodě se tím prožere. Jen na tu papriku se dívá hodně divně, tu teda nemusíme

Teď máme nový neplánovaný doplněk stravy - papáme po zemi se válící zbytky skořápek z Velikonoc
Reply

Posting Rules