|
![]() |
#1 |
http://www.arqeva.cz/
|
![]()
omlouvám se příspěvek se mi nahrál 2x
Last edited by RadeKKK; 14-04-2010 at 06:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
REJPAL
|
![]()
Donedávna jsem se utěšovala tím, že exemplární idiot se může v tak malém společenství lidí, jako je okruh majitelů ČSV v ČR, vyskytnout jen snad jednou za 50 let. Omyl.
Jeník také píše sáhodlouhé příspěvky, volá na všechny světové strany, vnucuje se k lidem, kteří o něj vůbec nestojí, tváří se jako kamarád, sbírá informace, které ovšem posléze úplně překroutí, protože nechápe hlubší souvislosti, všemu rozumí nejlépe, lže o věcech, o kterých široký okruh (díky jeho vlastní "radioaktivitě") lidí ví, jak to bylo ve skutečnosti a snad tomu sám opravdu věří jak to prezentuje teď (aneb nemocný člověk, chorobný lhář), dělá pokusy na svých zvířatech, tentokrát ne "výcvikové", ale výživové a veterinární. Omlovám se Jiřině, že jsem Jeníkovi uvěřila, že se u něho bude ČSV mít dobře. Na základní otázku - co bude s Akašou, když nebude hvězda a nebo nepůjde do chovu nám tenkrát odpověděl, že na tom vůbec nezáleží, že chce ČSV. Doba a podmínky na jeho pořízení se mi oopravdu nezdály v případě Jeníka vhodné, ale on v tom problém neviděl.... V zápětí začal na štěněti hledat kde který chlup jí roste pod špatným úhlem a běhat s ní na veterinu. Porušil kupní smlouvu, se psem je nespokojen, pomlouvá ČSV - Akašu vrátit nechce.....Na ČSV akci nikdy v životě nebyl. Psa žádného nevycvičil - zkoušku vloh u retrívra ani ZOPku u NO neberu opravdu jako výcvik. Ta "chudinka" Akaša co trpí kde čím, co je potřeba ihned operovat či alespoň léčit by u normálního člověka byla normální mladá fena s normálními nedostatky v exteriéru, které jsou u ČSV běžné - dosud by neabsolvovala ani jednu narkózu, nikdo by na ní nedělal "vytrvalostní" testy u kola, netrpěla by onou "vážnou" potravinouvou alergií a byla by normálně schopna trávit maso. VZKAZ PRO JENÍKA: Pokud Akašu vrátíš a dáš navždy ruce od ČSV a raději i ostatních plemen pryč - možná si tě ještě budu alespoň trochu vážit. Jinak ti vřele doporučuji aby ses mi zdaleka vyhnul.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Tak mi to nakonec nedalo a musím taky přispět svou "troškou". Nestačím se divit, co tu je schopný Jeník napsat, je to poučení pro všechny ostatní chovatele... naprosto nechápu, proč fenku nevrátil chovatelce, když je to s ní tak hrozně špatné. Určitě by to bylo prospěšné pro všechny strany, pro Jeníka, chovatelku a nejvíc asi pro Akašu.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Jenže do lidí nikdo nevidí (tím teď nemyslím jen Jeníka). Při koupi štěněte naslibují hory doly a pak jsme rádi, že je dokopeme aspoň na rtg....Z toho se nedá poučit. Já se snažím vybírat dobrý domov pro moje štěňata pořád stejně a stejně se stává, že si prcka vezmu zpět nebo mu hledám nový domov.
Lidi to prostě někdy neodhadnou, neposlouchají co jim říkám a pak jsou překvapeni, že je čsv jaký je.... Myslím, že tohle zažil nebo zažije každý chovatel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Nejhorší je, že ti tito lidé co mají psa bezcenného, který ztrácí hodnotu, nemocného a bůh ví co ještě, ti řeknou, že ti jej nevrátí protože ho přece (můj případ) po 4 měsících mají rádi a jak by bylo hrozné pro chudáčka malého když by ho opustili. Tak buď psa mám ráda takového jaký je i s vady, nedostatky, nemocemi, dkk apod. a nebo si jej nemám pořizovat. Nechápu co tito lidé chtějí? POkud jsou se psem nespokojeni mají ho vrátit, pokud psa mají "rádi" mají si ho nechat a nepomlouvat všechny kolem a hlavně samotného psa.
Nechci to tak blbě říci, ale jsem ráda, že vím, že jsem nebyla a bohužel ani nebudu jenom já ta hloupá, která prodala psa "hodným lidem". |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|