![]() |
![]() |
|
Standard plemene a bonitace Jak by měl vypadat typický vlčák, poměřování a komentáře ke standardu plemene, informace o bonitacích a svodech... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
to ja zase chodim vsude hrozne brzo a vim,ze posledne jsem byla na svod nahlasena predem a byla tam v tech sedm a s prejimkou se stejne nezacalo driv nez po osme nebo i pozdeji,ale moc si to uz nepamatuju. Nedela mi problem bejt nekde v sedm,ale primlouvala bych se za to aby se opravdu v tech sedm zacalo.Udelala jsem maximum pro rychly prubeh,tak trosku ocekavam,ze se opravdu zacne jak ma....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Lidi, já jsem nechtěla nikoho peskovat za něco, co tu napsal.
Jen jsem si vzpomněla, jak si každý v pět odpoledne stěžuje, že to ještě neskončilo a že už chce papíry a jet domů (a přitom sedí v klubovně v suchu, pije kafe, čaj, grog, zatímco my venku v dešti mrznem a na studený párek musíme půl hodiny čekat - pokud se nám vůbec podaří někoho ukecat, aby nám pro něj došel). Já taky nejsem zastáncem nějakých tvrdých policajtských postupů, jenže s některými lidmi to bohužel jinak nejde. Samozřejmě máme zájem, aby lidi na svody a bonitace chodili, ale zas na druhou stranu by měli o to samé mít zájem i majitelé (chovatelé ho většinou mají). Klub se snaží v tomhle vyjít vstříc všelijak, ale úplně všechno taky nejde. Na podzim se třeba (mám dojem) čekalo na rozhodčí, nebo snad na veterináře, už nevím, ale co s tím dělat... Aspoň máme čisté svědomí, že jsme psy a psovody měli na místě včas. Ideální situace by byla, kdyby bylo v sedm ráno na cvičáku nastoupeno 30 psovodů, 30 psů, každý v ruce papíry a buď průkazku nebo čtyři stovky. - To mluvím o těch třiceti, kteří se mi přihlásili. Kdybychom nemuseli vyplňovat nic dalšího, jen usedli a začli s měřením. Jenže přijde osm dalších, kteří nevěděli, nečetli, nezeptali se, nechtělo se jim,..... A těm musíme ten papír taky vyplnit... Teď mám přihlášených třicet psů, tak si spočítejte, kdyby každý ochotně stál a spolupracoval, tak ho změříme třeba za deset minut. To máme pět hodin plus následují ještě zkoušky povah. Když opravdu začne posuzování v 8:30, tak skončíme v ideálním případě kolem čtvrté, ale tomu sama moc nevěřím. No a pak tu máme ještě schůzi, že. Dva kruhy bohužel nebudou. Tenhle návrh už padl několikrát, ale má několik zádrhelů, takže zatím bohužel do praxe nepřešel. Musí se doladit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Omlouvám se jestli tu tato informace padla, ale - nějak mi uniklo jméno rozhodčího, který bude posuzovat bonitaci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Že by p. Šimáčková?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Omlouvam se, ale o jake predvyplnene papiry (pokud se jimi nemysli prihlaska do klubu) se jedna? Zrejme jsem to nejak prehlidla...
edit: Uz je mi to jasne, netreba reagovat ![]() Last edited by A. Janska & Dante; 15-04-2010 at 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Chápu nervozitu pořadatelů, na druhou stranu nevidím v několika pozdě příchozích problém. Ti, co přijdou první, jdou prostě první na řadu, klidně se může měřit a běžet svody..těm, kteří dorazí z jakýchkoliv příčin později, snadno určená osoba v klubovně vyplní kartu, zaplatí si a čekají. Bylo to tak vždy, jejich karty jsou vloženy prostě na konec, pod hromadu těch, co jsou již nastoupeni. Také se svody klidně a hned můžou zapisovat do výkonnostních knížek, kdo chce čekat na schůzi, tak si počká, kdo chce jet domů, tak ať jede. V nesmyslném natahování nevidím žádný smysl. Žádné vyhodnocení stejně nikdy není...jen se čeká a u svodů je to opravdu o ničem. Monika
http://zmolu.vlcak.cz/ Last edited by Monika; 15-04-2010 at 12:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Karty se vyplňují elektronicky, takže si dotyčný bude muset počkat (a ostatní s ním), proto chci, aby se jich co nejvíc přihlásilo předem a měli už karty připravené. Mně je to nakonec fuk, jestli je vyplním v pátek a zabiju s tím volné odpoledne, nebo jestli je budu vyplňovat na místě a budu mít v pátek čas na procházku.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Ještě mě napadlo, že bychom mohli odbonitovat ty, co se přihlásili předem, pustit je v klidu domů a pak bychom teprve dovyplnili a dobonitovali ty pozdě přihlášené/příchozí. To by bylo na podzim přihlášek předem....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() jenže na schůzi se bude čekat stejně ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Schůzi přesunem úplně na jindy, aby bylo jasně vidět komu jde jen o to jedno. (Myslím buď jen o bonitaci nebo jen o schůzi.)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|