![]() |
![]() |
|
Standard plemene a bonitace Jak by měl vypadat typický vlčák, poměřování a komentáře ke standardu plemene, informace o bonitacích a svodech... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Tak nic takového jsem já osobně neviděla. Ale doufám, že tvá kamarádka dělá rozdíl mezi bezdůvodným bitím a výchovou. Nerada bych se třeba dozvěděla, že někdo (nejen tvá kámoška) považuje za týrání třeba zakleknutí a znehybnění psa, které konkrétně na mém psovi provozoval Peter van Erne. Jinak si bohužel umím spoustu pitomců, co psa zmlátí, představit...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ani já jsem si ničeho nepřístojného nevšimla a to sem tam celej den lítala od skupince psů, k jiné skupince a snažila se seznámit a umazlit co největší počet čsv
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Nebyl jsem tam sice od rána, ale tohle jsem nikde tedy nezaznamenal. Myslím, že byla na úplně jiné bnitaci, protože takové chování by jistě více lidí zaznamenalo nehledě na to, žeby takový majitel byl okamžitě buďto důrazně upozorněn na nevhodné chování nebo rovnou vykázán.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
http://www.arqeva.cz/
|
![]()
Byla jsem tam od 9 hod do 19.30 a kromě klasické "hlasitější výměny nározů" psích rivalů či projevů hrajících si štěńat, jsem nic takového neviděla. Rozhodně bych byla mezi těmi, kdo by se ozval, jako jsem to kdysi udělala na bonitaci v Dobříši.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|