![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Prave resim dilema, jelikoz spot-on zda se nezabera jak bych chtela... Kiltix nebo Scalibor?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Taky přidám zkušenost - s aplikací pipet souhlasím ve všem s Karlem.
My jsme vyzkoušeli hodně druhů hlavně loni - Frontilne, Ex-spod. .... Nyní jsme letos vyzkoušeli Advantix - působí proti blechám (3 měsíce), klíšťatům (1 měsíc) a komárům. Opravdu i přes nadměrné koupání naší nejmenší vydržel už jej mají měsíc a cca 10 dní a zatím klíštata nemají, Jsem velice spokojená... Sice výjde cca na 200,-Kč ńa jednoho psa (musí být dvě pipety). Ale za tu úlevu pejskům to stačí. Obojky nepoužívám, jsou asi účinné, ale mě smrdí a ale moji psi doma obojky nenosí a jsou dvě a mám strach, že by si je při vlčích hrátkách strhli, nehledě na to, že by jej malá stoprocentně potom rozkousala. Takže Pipety - ADVANTIX a naprostá spokojenost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
My používáme toto:Duowin contact L spon-on a.u.v.sol. 4x8 ml
Další pipetu kapu az najdu v kožichu klíště, vydržel nám i 2měsíce.Kupuji přes internet, veterinář to má příšerně drahé. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
já mám stejně jako minulej rok i letos obojek scalibor a sem 100% spokojená
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
hlavne potrebuji neco co nesmrdi, jelikoz moje prisera se mnou sdili jedno loze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
http://www.tobrok.sk
|
![]()
používam čajovníkový olej a som spokojná. čo ma však trápi sú stajňové muchy (pes je pri koňoch), ktoré sú agresívne a obžierajú psovi špičky uší až do krvi, má ich celé leto samá chrasta... neviete niečo, čo proti tomu?
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Já mám předně všechny své psy očkovány proti borelióze. Používám Difussil a to pouze před tím, kdy se psy jedeme na tábor nebo jinam, kde je zvýšený výskyt klíšťat. Se spoty všemožných značek mám špatnou zkušenost. I když je psi mají aplikovány, pokud jsme se dostali do míst, kde byl zvýšený výskyt klíšťat (zřeba na táboře v Žirovnici), tak stejně jich byli plní a nezaznamenal jsem, žeby klíštata byla mrtvá. Dobrou zkušenost mám s obojky Bolfo, nicméně od té doby, co máme více jak jednoho psa, jsou to vyhozené peníze, protože při hrách jsou obojky první, které roztrženy zůstanou na zemi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|