Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Zdraví a výživa

Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-05-2010, 19:39   #1
Tyger
Junior Member

Tyger's Avatar

Default obojek

Prave resim dilema, jelikoz spot-on zda se nezabera jak bych chtela... Kiltix nebo Scalibor?
Tyger jest offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 20:11   #2
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela

Taky přidám zkušenost - s aplikací pipet souhlasím ve všem s Karlem.
My jsme vyzkoušeli hodně druhů hlavně loni - Frontilne, Ex-spod. ....
Nyní jsme letos vyzkoušeli Advantix - působí proti blechám (3 měsíce), klíšťatům (1 měsíc) a komárům. Opravdu i přes nadměrné koupání naší nejmenší vydržel už jej mají měsíc a cca 10 dní a zatím klíštata nemají, Jsem velice spokojená... Sice výjde cca na 200,-Kč ńa jednoho psa (musí být dvě pipety). Ale za tu úlevu pejskům to stačí. Obojky nepoužívám, jsou asi účinné, ale mě smrdí a ale moji psi doma obojky nenosí a jsou dvě a mám strach, že by si je při vlčích hrátkách strhli, nehledě na to, že by jej malá stoprocentně potom rozkousala. Takže Pipety - ADVANTIX a naprostá spokojenost.
Stela jest offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 20:40   #3
LenkaR
Junior Member

LenkaR's Avatar

Send a message via ICQ to LenkaR Send a message via Skype™ to LenkaR

My používáme toto:Duowin contact L spon-on a.u.v.sol. 4x8 ml
Další pipetu kapu az najdu v kožichu klíště, vydržel nám i 2měsíce.Kupuji přes internet, veterinář to má příšerně drahé.
LenkaR jest offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 20:46   #4
sdivokoukrvi
Member

já mám stejně jako minulej rok i letos obojek scalibor a sem 100% spokojená
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 22:46   #5
Tyger
Junior Member

Tyger's Avatar

hlavne potrebuji neco co nesmrdi, jelikoz moje prisera se mnou sdili jedno loze a hlavne ne moc drahe, jako student mam omezene finance
Tyger jest offline   Reply With Quote
Old 02-05-2010, 09:03   #6
leila
http://www.tobrok.sk

leila's Avatar

používam čajovníkový olej a som spokojná. čo ma však trápi sú stajňové muchy (pes je pri koňoch), ktoré sú agresívne a obžierajú psovi špičky uší až do krvi, má ich celé leto samá chrasta... neviete niečo, čo proti tomu?
Old 02-05-2010, 09:35   #7
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Já mám předně všechny své psy očkovány proti borelióze. Používám Difussil a to pouze před tím, kdy se psy jedeme na tábor nebo jinam, kde je zvýšený výskyt klíšťat. Se spoty všemožných značek mám špatnou zkušenost. I když je psi mají aplikovány, pokud jsme se dostali do míst, kde byl zvýšený výskyt klíšťat (zřeba na táboře v Žirovnici), tak stejně jich byli plní a nezaznamenal jsem, žeby klíštata byla mrtvá. Dobrou zkušenost mám s obojky Bolfo, nicméně od té doby, co máme více jak jednoho psa, jsou to vyhozené peníze, protože při hrách jsou obojky první, které roztrženy zůstanou na zemi . Takže od té doby pouze Difussil, který nejen že klíšťata usmrtí, ale současně má repelentní účinek, takže ani nemají chuť si na psy naskočit.
Pavel jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules