![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ardal Conall
|
![]()
I my też dołączamy sie do tego stwierdzenia
![]() Na łodzkiej wystawie kupiliśmy frisbee, tak na próbę, bo Ardal uwielbia różne nowe głupoty i energia mu się nie kończy nigdy. Więc czemu nie spróbować. No i wczoraj nadarzyła się ku temu okazja i... załąpał o co chodzi już od pierwszego rzutu. Było kilka akcji, gdzie sam się zdziwił, że aż tak wysoko może skoczyć (a skakał przez naprawdę już wysokie bramki). Aż sam nie wiem kto miał większą frajdę z tej zabawy, Ardal czy my ![]() Dziś znowu jedziemy porzucać ![]() a to kilka fotek z wczoraj od tego się zaczęło: ![]() później było ciągle tak: ![]() ![]() ![]() był bardzo niepocieszony, kiedy po godzinie ogłosiliśmy koniec zabawy i frisbee powędrowało do torby. Ale dziś ciąg dalszy i Ardal chyba już o tym wie... ![]() Ewa od K-lee też to pewnie powtarza, ale ja powiem raz jeszcze-POLECAM każdemu bo to super sprawa i zabawa!!!
![]() |
#2 |
K-Lee Family
|
![]()
Strasznie się cieszę, że Ardalowi frisbee też podpasowało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Jesteśmy z Astuchną juz po trzech zajęciach z agility i w końcu muszę się trochę pochwalić
![]() Wydaje mi się, że Aszczurkowi się podoba, choć między kolejnymi seriami przeszkód nudzi się niemiłosiernie i kombinuje co by zmajstrować, ale za to jak wpada w tunele to ho ho ![]() Parę foteczek, niestety słabej jakości- Witek nie naładował za dobrze aparatu i słabo ostrzył. A zamieszczam bo niewiadomo kiedy uda mi sie go znów namówić by wybrał się z nami na zajęcia. Uczymy się szybkich obrotów: Wpierw w miejscu: ![]() ![]() A potem w biegu: ![]() I Astusiowa specjalność- tunele ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
K-Lee Family
|
![]()
Super!!!!
![]() My jutro mamy zawody w Parku Południowym, DCDC 2010 Wrocław, więc trzymajcie kciuki, żebyśmy nie byli ostatni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Plessowy wilczak
|
![]()
JA będę trzymać, żebyście były pierwsze!!!!
![]() |
#6 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Astka super! Widać gołym okiem, że jej się agility podoba. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
K-Lee Family
|
![]()
Dzięki, dzięki, ale startuje Przemek z Kalinką
![]() ![]() Ja jestem menadżerem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
K-Lee Family
|
![]()
Zawody były 2-dniowe i właśnie wróciliśmy do domu
![]() Muszę przyznać, że poszło... nieźle ![]() Na 25 teamów w kategorii Starters, Kali&Przemek uplasowali się na miejscu 14, z liczbą punktów 94,33. Pogoda nas nie rozpieszczała, bo dziś padał rzęsisty deszcz, trawa była okropnie śliska, o dyskach już nie wspomnę, a i kładzenie się na błotnistej trawie nie należało do przyjemności ![]() Jak się okazało już można znaleźć na you tube naszego zjadacza dysków, ale nie mam pojęcia, kto nakręcił filmik i umieścił go w necie ![]() Zdjęcia jakieś też będą, jak tylko fotografowie nam je prześlą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wilkokłak
|
![]()
To niesamowite. Jestem pod OGROMNYM wrażeniem! Gratulacje!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|