![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Ardal Conall
|
![]()
No i po wystawie...
Takiej wystawy chyba jeszcze nie było. Deszczowo od samego rana. Lało jak z cebra i nie chciało przestać. No ale na wilczaki sie przejaśniło i deszcz się zatrzymał. Tak więc mokre psy zdążyły powysychać, a ukrywające się pod dachami mogły wreszcie zobaczyć niebo ![]() Wyników wszystkich nie znam, a o sobie(Ardalu) nie wypada pisać, zdjęć nie mam, więc pozostaje czekać na tych którzy nie próżnowali przy ringu ![]() Ogromnie cieszy fakt, że tyle nowych twarzy pojawia się w ringu i przy ringu. Jak sezon rozkręci się na dobre i zawsze będzie świeciło słońce będzie okazja do nowych znajomości. A teraz trochę o ocenach w ringu. Pani sędzina była wielką niewiadomą dla większości z nas, gdyż nikt nie wiedział jak sędziuje i jaki typ lubi. I okazało się to strzałem w dziesiątkę, bo każdy wystawiał tak jak potrafi najlepiej, bez celowania izaspokajania upodobań sędziny. A ocena była bardzo dokładna i szczegółowa, od rzeczy ocenianych zawsze jak ruch itd. aż po pigmentację, długość ogona, kątowanie łap na prezentacji skończywszy. Ola, Ardal i ja wpisujemy sobie wielki plus przy nazwisku tej sędziny, bo sie nam to podobało. Fajna atmosfera w ringu, fajne podejście bez wkładania rąk tam gdzie nie trzeba, a tam gdzie trzeba było włożyć, to było zrobione to umiejętnie. I pomimo, że wilczaki były oceniane dziś jako ostatnie w ringu, to na twarzy p. sędzi cały czas widniał uśmiech. Co oczywiście ma pozytywny wpływ na wszystkich. Ogólnie wystawa na duży plus (przymykając oko na drobne niedociągnięcia o których i tak za parę dni nikt nie będzie pamiętał) GRATULACJE dla wszystkich, którzy zaprezentowali się dzisiaj w ringu, JESZCZE WIĘKSZE GRATULACJE dla zwyciezców poszczególnych klas i Kudłatej, która zgarnęła BOBa. Pozdrawiamy i do zobaczenia (w realu i na zdjęciach z wystawy, które mam nadzieję będą szybko dodane) ![]()
![]() |
#22 |
Wiewiórka Wredna
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
a ja dziekuje za spotkanie, za fajne pogawedki, za pomoc przy .... potworze malym
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
To ja dorzuce pare zdjec.
Nie mamy wszystkich, bo po klasie Strzygi padl nam aparat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
I troche dziewczyn:
I dwie "kudlate" w jednej klasie: I wyczekane spotkanie siostr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
""Pani sędzina była wielką niewiadomą dla większości z nas, gdyż nikt nie wiedział jak sędziuje i jaki typ lubi. I okazało się to strzałem w dziesiątkę, bo każdy wystawiał tak jak potrafi najlepiej, bez celowania izaspokajania upodobań sędziny.
I pomimo, że wilczaki były oceniane dziś jako ostatnie w ringu, to na twarzy p. sędzi cały czas widniał uśmiech."" Mieliśmy przyjemność być oceniani przez p.Petkevicę w zeszłym roku w Białymstoku /29-30.08.09/ i muszę powiedzieć, że z tak miłą sędziną nie miałam jeszcze do czynienia: Laila przy pokazywaniu uzębienia ułożyła się na plecach /"bierz mnie: cała jestem twoja" ![]() Myślę, że to jest super sędzia dla początkujących. Nie dlatego, że mało wymagająca /bo wręcz przeciwnie/, ale ma fajny stosunek do ludzi i psów w ringu, i nie działa na obecnych stresująco. .................... Co do wyników, to jesteśmy ciut zaskoczeni /mile!/: Laila z pokiereszowaną od walk mordką i z zimową nadwagą /no dobra, tłuściutka jak prosiaczek ![]() .................... Fakt pozostaje faktem: nie ma nic piękniejszego, jak wilczaki w dużej grupie /i wilczarze, oczywiście/. ![]() .................... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Puchatek, MILO BYLO
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
ha ha ha ha
zgadzam sie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Wilkokłak
|
![]()
To ja też dam parę naszych.
Najpierw pół żartem pół serio parę fotek, którym można dać wspólny tytuł "mowa ciała". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I różne różności ![]() ![]() ![]() Duża stawka suczek w młodzieży: ![]() Reszt dużej stawki suczek w młodzieży: ![]() I maluszek: ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Distinguished Member
|
![]()
Wszystkie zdjęcia super, ale najbardziej podoba mi się to, gdzie Łowca się elegancko kłania zwycięzcy (co za elegancki rywal z niego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
K-Lee Family
|
![]()
Gratulacje dla wszystkich!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wilkokłak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
VIP Member
|
![]()
Juzio !!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Ardal Conall
|
![]()
To zdjęcie BOMBA!!!!!!
Zdjęcie obrazuje jak długo trwał opis. Psy jak widać nie miały zamiaru ukrywać znudzenia ![]() Opcja z ukłonem też nam sie podoba hehe ![]() Ogólnie wszystkie zdjęcia super!!! Wielkie brawa!!!
![]() |
#38 |
love and terror
|
![]()
O tym samym pomyslalam, jak zobaczylam go na zdjeciu ktore zrobila Ania. Ale pozniej do mnie dotarlo, ze Juzio bawil sie na Kaszubach
![]() PS. Gratulacje wszystkim |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Grin - fotki bomba
![]() Jak masz jakas Strzygi to ja baaaardzo ladnie poprosze ![]() Moze byc na priv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |