|
|
|
|||||||
| Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
| View Poll Results: Slintá a zvrací Vá¹ pes v autì ? | |||
| Ano, v¾dy |
|
25 | 39.06% |
| Jen zøídka |
|
10 | 15.63% |
| Nikdy |
|
29 | 45.31% |
| Voters: 64. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Já mám tu zkušenost (jezdíme teda hl busem a vlakem, auto nevlastním), že pejsek mi zvraíc jen když předtím dostal najíst. Tak prostě nedostane a je to v pohodě. Slintá trochu, to ano, ale jsme zvyklá brát utěrky a utírat.
Po minulé zkušenosti, kdy pes zvracel v buse a jelikož měl košík, tak samozřejmě zvracel do něj a následně s ním třásl (takže vše lítalo okolo zvláště na cizí zavazadla Jinak jí rozhodně nenadávám za to, že je jí blbě v buse! Chudák pes, má stres a blivno z jízdy, za což samozřejmě vůbec nemůže, a já jí ještě budu dál stresovat...? PS: Mrně je zvyklá v buse normálně ležet a chrápat a stejně zvrací, tak si myslím, že ta poloha nemá někdy až takový vliv... Last edited by Bára; 06-05-2010 at 12:44. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Tak to, že nedáš psu najíst před jízdou je naprostej základ, ale někde to prostě nestačí.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Jo to chápu...spíš jsem chtěla uvést jen příběh ze života...jak zvracíme my
Ještě mi byly doporučovány nějaké bylinné kapičky, možná by něco věděl veterinář..? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Tak to u nás už jsem na fintu přišla... V autě stačí cizí pes a je po slintání, protože si Firouš hraje na frajera, který v autě prostě necintá
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
u nas se zvraceni nijak nezlepsilo. jeli jsme uz zpet z jeseniku a ja jsem ji dala nazrat,protoze jsem myslela,ze cestou zpet bude spat,jako vzdy,ale ona nee.takze na sedacce pristal v serpentinach kus ovce,konzerva a protoze se jeste ten den vyvalela v mrtvole,tak cesta domu byl uzasny zazitek. jo a jeste se stihla i pokadit.....
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Mellorn, se zvracením mám bohaté zkušenosti. Bria zvrací, tedy zvracela, jen se na jakýkoliv dopravní prostředek podívala. Dlouho jí zabíral kinedril, ale ne jedna tableta, na její váhu, tj. 39 kg, jsem musela dávat 2-2,5 tablety. Jenže stejně přišla chvíle, kdy i to přestalo fungovat. Naštěstí fy " Pfizer" nevynalezla jen viagru, ale taky tablety pro psy, proti zvracení, jmenuje se to "Cerenia", je fakt, že každá cesta s Brijkou stojí cca 400,- Kč navíc, ty tablety nejsou extra drahé, ale zrovna levné taky ne. Jenže co by člověk pro toho svého miláčka neudělal, aby útrapy cestování přežil s co nejmenšími potížemi..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
|
|