![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Żeby rozwiać wątpliwości po co to pytanie, to wiesz sama (choćby z naszego pisania) może wyniknąć brak zrozumienia "przesłania" treści wiadomości ![]() Tu akurat uważam słuszność tego pytania, a dlaczego? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Aga? Ja nie rozumiem? Czy wstąpienie do klubu miałoby być jakkolwiek tajne?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Poczytam tylko co odpowiecie tu, a wnioski wyciągnę porównując rozmowy z poza WD z wypowiedziami na WD - dla mnie, to proste i logiczne ![]() Proszę też nie pytajcie mnie o to na komunikatorach. Ja chciałabym wejść do czegoś co będzie we wszystkim oficjalne, a nie: "to utajniamy, bo tak wygodniej" - sorrki, nie żebym coś tu komuś, bo naprawdę wierzę w szczerość intencji ... - dla mnie zbyt dużo jest gadania za plecami WD, a co innego jest robione oficjalnie, stąd taka moja propozycja ![]() Może lepiej jak zapytam na czw.pl, bo wtedy nie będę zaśmiecała tematu ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Aga, nie zadręczaj się :P Będzie lista, będzie wszystko jasne. Obecnie najtrudniejszy problem to to, czy będzie setka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() No właśnie Aguś, a jak to ja mam być tym 100 głosem..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Wydaje mi sie, ze jesli ktos podpisze zgodę na wykorzystanie swoich danych osobowych przez czw.pl, dołączona do deklaracji - to nie powinno byc problemu ze stworzeniem listy na forum czy w jakimkolwiek innym miejscu na stronie. Chyba, ze ktos wyraznie nie wyrazi zgody i wtedy bedzie jako anonim.
Tak mi sie wydaje, ale moze niech sie wypowiedza bardziej obeznani z tematem. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|