![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Příští týden jedu volit :-( I s pesanem, který tedy skoro všechny volby má zakázány (u nás je tvrdá monarchie :-))
Jinak venku nekňučí, já tam s ní už několikrát spala, pokaždý tam má hromadu okusovátek, žrádlo...většinou dokouše a svalí se a spí. S těma očima jsem právě byla už i u jinýho veterináře, ale nic nepomáhá. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
No Asici, kdyz byla stene pomohl Mvdr Hnizdo, je ale pekelne drahej....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Nevolím, ale nevlastním auto a trvalé bydliště mám u Liberce. Tj v pátek odjedu a vrátím se nejdřív v neděli, spíše v pondělí.
A můžu se zeptat co jí doktor předepsal? Nepamatuješ si kapičky? Na trhu jich je hrozně moc a stejně mi přijde, že neděláme nic jiného, než že zkoušíme různé značky |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Jo Hnízdo je dobrej, ale lepší je paní MVDr Barbara lenská, ordinuje buď v kladně nebo jednou týdne u MVDr Duchka, specializuje se na oči. Mojí čubě teče od malička z očí, má ucpaný kanálek a až půjde na rtg tak ji ho nechávám propláchnout. Jinak pravidelně vyplachuji oči ophtalmo-borovou vodou, nebo ophtalmo-septonexem. Jinak sou prý dobré i oční kapky vizin(nevím jak se to jmenuje, ale dávaj na to reklamy, doporučil mi to veterinář.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
nevim,jestli se u Dracie jedna o zanet tretich vicek,ale arwen na to taky trpela. kapaly jsme nejake optalmo kapky,normalne lidske a kupodivu to ustoupilo po roce zivota tak nejak samo.chodime na veterinu Na Lhotku,tam jsou fajn doktori a doktorka mi rikala,ze z toho vyrostla.ono vubec do roku to byla hruza,mela kdeco.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Not so Junior Member
|
![]() Quote:
Arwen totiž neměla kde co. Pokud vím, měla invaginaci střev s velmi tragickým průběhem, ale za tu nemůže nikdo, není to dědičné ani ovlivnitelné. Moc mne totiž mrzí, když ji tu popisuješ takto. Arwen má před sebou pravděpodobně dlouhý a veselý život. Nehledej problémy, měj prostě radost, že se to přestálo a už je dobře.
![]() |
![]() |
|
|