Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Zdraví a výživa

Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 18-05-2010, 10:35   #1
Bára
Junior Member

Bára's Avatar

Příští týden jedu volit :-( I s pesanem, který tedy skoro všechny volby má zakázány (u nás je tvrdá monarchie :-))

Jinak venku nekňučí, já tam s ní už několikrát spala, pokaždý tam má hromadu okusovátek, žrádlo...většinou dokouše a svalí se a spí.

S těma očima jsem právě byla už i u jinýho veterináře, ale nic nepomáhá.
Bára jest offline   Reply With Quote
Old 18-05-2010, 10:39   #2
Ajry
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Bára View Post
Příští týden jedu volit :-( I s pesanem, který tedy skoro všechny volby má zakázány (u nás je tvrdá monarchie :-))

Jinak venku nekňučí, já tam s ní už několikrát spala, pokaždý tam má hromadu okusovátek, žrádlo...většinou dokouše a svalí se a spí.

S těma očima jsem právě byla už i u jinýho veterináře, ale nic nepomáhá.
Budu tam pa vecer-ne vecer. Prece nevolis 3 dny?
Ajry jest offline   Reply With Quote
Old 18-05-2010, 10:52   #3
Ajry
Junior Member

No Asici, kdyz byla stene pomohl Mvdr Hnizdo, je ale pekelne drahej....
Ajry jest offline   Reply With Quote
Old 18-05-2010, 11:22   #4
Bára
Junior Member

Bára's Avatar

Nevolím, ale nevlastním auto a trvalé bydliště mám u Liberce. Tj v pátek odjedu a vrátím se nejdřív v neděli, spíše v pondělí.

A můžu se zeptat co jí doktor předepsal? Nepamatuješ si kapičky? Na trhu jich je hrozně moc a stejně mi přijde, že neděláme nic jiného, než že zkoušíme různé značky
Bára jest offline   Reply With Quote
Old 18-05-2010, 12:24   #5
sdivokoukrvi
Member

Jo Hnízdo je dobrej, ale lepší je paní MVDr Barbara lenská, ordinuje buď v kladně nebo jednou týdne u MVDr Duchka, specializuje se na oči. Mojí čubě teče od malička z očí, má ucpaný kanálek a až půjde na rtg tak ji ho nechávám propláchnout. Jinak pravidelně vyplachuji oči ophtalmo-borovou vodou, nebo ophtalmo-septonexem. Jinak sou prý dobré i oční kapky vizin(nevím jak se to jmenuje, ale dávaj na to reklamy, doporučil mi to veterinář.)
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Old 18-05-2010, 13:33   #6
mellorn
Member

mellorn's Avatar

nevim,jestli se u Dracie jedna o zanet tretich vicek,ale arwen na to taky trpela. kapaly jsme nejake optalmo kapky,normalne lidske a kupodivu to ustoupilo po roce zivota tak nejak samo.chodime na veterinu Na Lhotku,tam jsou fajn doktori a doktorka mi rikala,ze z toho vyrostla.ono vubec do roku to byla hruza,mela kdeco.
mellorn jest offline   Reply With Quote
Old 18-05-2010, 22:31   #7
Dayen
Not so Junior Member

Dayen's Avatar

Quote:
Originally Posted by mellorn View Post
nevim,jestli se u Dracie jedna o zanet tretich vicek,ale arwen na to taky trpela. kapaly jsme nejake optalmo kapky,normalne lidske a kupodivu to ustoupilo po roce zivota tak nejak samo.chodime na veterinu Na Lhotku,tam jsou fajn doktori a doktorka mi rikala,ze z toho vyrostla.ono vubec do roku to byla hruza,mela kdeco.
Možná, že by stačila obyčejná opthalmo framykoin mastička do očí tři dny 3x denně a hned. To jsem všem majitelům radila preventivně při případném slzení očí už při odběru štěňátka. Mohly jste to mít s očima stejně jako všechna ostatní má štěnda - tedy bez problému.

Arwen totiž neměla kde co. Pokud vím, měla invaginaci střev s velmi tragickým průběhem, ale za tu nemůže nikdo, není to dědičné ani ovlivnitelné.

Moc mne totiž mrzí, když ji tu popisuješ takto. Arwen má před sebou pravděpodobně dlouhý a veselý život. Nehledej problémy, měj prostě radost, že se to přestálo a už je dobře.
Dayen jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules