![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Neberu sice z Vetamixu, ale jsem od Opatova coby kamenem dohodil, takže pokud bys chtěla kuřátka, no problem. Pro menší množství je možné si dojet třeba obden.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Já vetamix beru, ale zase ne moc, tak 8 kg/měsíc. Takže k hromadnému nákupu se ráda přidám, ale víc jak 10 kg vzít nemůžu ani kvůli kapacitě mražáku. Navíc nemají v nabídce moc kostí, jen křídla a ta moc nedávám. Ale každých deset kilo dobrých, ne?:-) Jinak nevím, zda to víš, ale po celé Praze mají Vetamix ve zverimexech, je sice o cca 5-8 korun dražší než z e-shopu, ale je to aspoň hned po ruce pro menší nákupy. Já teď nakupuji v "Zoo ve Dvoře" u Anděla.
Pavle - jak se dají uchovávat ta kuřata od tebe, když nejsou vykrvená? Nekazí se to? Dá se to dát do mrazáku, nebo to je spíš na přímou spotřebu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Co se týká kostí.....
Vetamix má v nabídce - krůtí křídla, kuřecí křídla, drůbeží hřbety, hovězí žebra, hovězí morkové - hovězí klouby. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
No já toho taky více než 10 kilo asi vzít nebudu moci..
a ne, to o zverimexech vážne nevím, jelikož všude kde jsem se ptala maso nemeli... a Andel je moc od ruky pro mne |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
No já jsem si přímo zavolala Vetamixu, kam to vozí...ale některé zveráče píšou i na webu, že mají maso.
Stela - díky, já jsem ty hřbety právě na webu nenašla. A hodily by se mi i krky :-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
to Pavel: mozna bych vzala na skousku zo 2-3 nekdy o vikendu nebo zacatkem pristiho tydne jestli je to mozne...
a jinak z Vetamixu bych hlavne hovezi a teleci a drstky, to drobcovi moc chutna |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
tak kurata asi nebyl nej napad (krom toho ze to v byte priserne pachne
![]() ![]() to Bara: a nevis o nejakem zverimexu s masem od Vetamixu nekde na Opatove nebo velmi blizkem okoli? nebo kde se to da na netu zjistit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Kuřátka jsou dobrej nápad, jen když je venku 32°C, tak samozřejmě je potřeba si dojet hned, jak je přivezu, protože při takové teplotě se kazí bleskurychle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|