![]() |
![]() |
|
Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]() Quote:
Jinak už jsou updatované i kontakty na výbory. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() pre to neni to realna reakcia povahi a ... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Civil těžko bude riskovat, že ho pes při náznaku útoku sejme. Já bych do toho teda nešla.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ano, Daivo, protože psi, které jsem viděla na videu i na živo podle konceptu, který si tak žádáš Ty, se na útok bohužel ani náhodou nevzmohli... A navíc "útok" na psa se prováděl na bezpečnou vzdálenost skoro 5 metrů. Tak do toho bych šla pak taky
![]() ![]() Daivo, já Tě beru ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Helenka videla bonitaciu na LT? myslim ze nie
![]() ja niezlobim sa ![]() ![]() ![]() no to treba dodat ze v povaze pies MA UKOUSNUT clovieka - bude v tedy NORMALNY test povahy ![]() u nas je jedna viec, psy u nas NENI trenovane na figuranta a na bonitacju, co je udelano na cz ![]() ![]() ked uz tak je to udelat ako maju v ZTP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to je moje myslenki ![]() ![]() ![]() Last edited by wolfin; 25-06-2010 at 00:37. Reason: p.s. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
Doufám, že sem svou myšlenku, sesmolila aspoň trochu srozumitelně. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
Stejně tak první část u kolíku - kontakt s civilem je přirozenější než kontakt s figurantem a to hlavně pro psy, kteří jsou trénavaní na obranu. Jak píše Helena, kdyby na mé psy hrozil civil s klacíkem z několika metrů asi by jen valili oči co ten strejda chce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Helenko ked uz tak to hovoris
![]() no ja to pekne chtela pri etom videt ako czeskie vlcaki udelajut kousanie na figuranta, uz malo chybi vam na to ![]() ![]() no Helenka, ja aj dalej budu verit v slovacki test a nie v czeski ![]() no aki uz vidim ![]() ![]() ![]() ![]() daniela to v takim to prypadi ten test JE pre NIC ![]() ![]() Last edited by wolfin; 25-06-2010 at 14:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
p.s. Daniela dakujem za ten to post velmi dobre pokazuje aka je bonitacja na cz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |