![]() |
![]() |
|
Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() ![]() Jen poznámka pro Daivu a Helenu: Ono jde o to, co fotka má zachycovat nebo nemá. Samozřejmě, že zde NEMÁ zachycovat techniku měření (to by se hodilo nafotit jinde, za jiných například světelných podmínek, víc zblízka a hlavně bych to vlastně nechala na profesionálech! ![]() ![]() ![]() Last edited by Janiz; 27-06-2010 at 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Janiz: Já myslím, že jsi mi rozuměla, jak ten výraz byl myšlen
![]() ![]() Škoda, že mi Daiva doteď neodpověděla, zda fotky, na které jsem odkazovala opravdu zobrazují způsobe odebírání měr na proběhnuvší bonitaci v Litvě... Jinak k měření psů na stole - no, nevím co napsat, aby ze mě zase nevylítly nějaké nepřiměřené emoce... ![]() Pavel velice dobře vystihl jednu část problému. Další, co mě (z desítek důvodů proti) napadá, tak třeba kdo bude měřit psy s výškou 70 a více cm? Odebírat jejich výšku pomalu v úrovni očí bude fakt super... A co teprve míry na hlavě.... Za další - a co jako, když ten pes odmítne na stůl vyskočit? Bude mít bonitační komise neustále po ruce 2 stěhováky, kteří psy budou na stůl dávat?? A jak se třeba zajistí, aby stůl stál perfektně rovně a nekinklal se nebo nebyl z kopce (viz například placy v Dobříši a v Hořovicích, kde opravdu nelze najít kousíček rovného místa)? Mnohem jednodušší je srovnat dřevěnou desku, na které se měřívá, než stůl na 4 nohách. A tak bych mohla pokračovat... Ivoše mám ráda, je fajn, je s ním sranda, ale občas tedy taky dokáže vymyslet parádní krávovinu, sorry... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Jasně že jsem výrazu rozumněla a proto taky píšu že je pěknej!
Spíš jsem musela reagovat protože fotka byla v Daivy příspěvku použita pitomně ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]() Quote:
Nápad s měřením na stole vznikl v souvislosti s tím, že na stole je pes hezky přehledný a (podle toho, co jsme tam viděli) docela dobře se s ním manipuluje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Jenže právě Ivoš by měl vědět, že na bonitaci nechodí jen psi perfektně vychovaní a vycvičení
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
My jsme ale s Ivošem bonitace vůbec neřešili.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Aha, tak to je menší nedorozumění. Eichler a Matějka se vztahují k akci výcvik na Vltavě, ale přímo u toho nápadu nebyli. Ale to je jedno. Jen jsem chtěla objasnit, že tu "krávovinu" nemá na svědomí Ivo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|