![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
Nieźle
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
Karina, to do Parku tam mozna wejsc z psem?!
Mieszkamy teraz tak blisko, nigdy tam nie bylam, a fajnie by bylo jechac z psem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Plessowy wilczak
|
![]()
To ja mam psa mutanta. Jak miała 3 miesiące była z nami na wycieczce na Jurze gdzie bazą wypadową była Centuria. I tak zrobiliśmy trasę Centuria- Krempa (jakieś 14 km) a popołudniu trasę Centuria- Góra Hełm (chyba też jakieś 10 km, może mniej). I po powrocie do domku mała dalej szalała i nie odpuszczała. Gorzej ze mną
![]() ![]()
![]() |
#5 |
love and terror
|
![]()
Dam Wam Garude...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilkokłak
|
![]()
Na stronie Prestora pojawił się króciutki pokaz slajdów z Góry Św. Anny. Jacek z Łowcą mają tam fajne zdjęcie zrobione po zakończeniu trasy.
![]() http://www.prestor.pl/newsroom_nowy/...m_lesnica.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilkokłak
|
![]()
A tutaj link do paru zdjęć robionych przez Jacka sprzętem... turystycznym.
![]() http://picasaweb.google.pl/grindylow...eat=directlink Ze mnie pot się leje od samego patrzenia. ![]() Trzeba jednak przyznać, że im więcej czasu upływa od tych zawodów, tym częściej uczestnicy przyznają, że choć trasa była idiotycznie poprowadzona asfaltem, pomimo że lasów tam ci dostatek, choć dróg którymi szli, często na dostarczonych przez organizatorów mapach w ogóle nie było, choć precyzja naniesienia na nich punktów kontrolnych była mniej więcej z dokładnością do... 1 km, ![]() ![]() To naprawdę miłe i to jest wartość sama w sobie w tych dogtrekkingowych zawodach. ![]() A jak jeszcze pomyślę o prysznicu ze szlaucha, który zafundował po drodze jakiś dobry człowiek i psom i ludziom, to prawie żałuję, że mnie tam nie było. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |