![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Hej!
Jak ktoś tą wystawkę uznał za swój cel, to informuję, że nie będzie nas sędziowała p. Anna Kochan (jak planowano), ale p. Krystyna Opara. Kto się wybiera? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Niewiele nas będzie, Warszawki w tym roku brak, ale za to mamy Peronówkową nowalijkę
![]() ![]() W psach tylko Czambor w suczkach jest bardzo przyjacielsko: szczeniorka, to tylko Chantalka w młodzieży dwie dziewczyny Ose i Jesaja w pośredniej - Astka w otwartej - Unka (nie dotarł jeszcze dyplom, zatem tak musi być ![]() Zatem do miłego |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilkokłak
|
![]()
No to będę Wam kibicować... w drodze na Kaszuby.
![]() Dobrego sędziowania życzę. ![]() PS Dla Astarte to chyba debiut w pośredniej? Powodzenia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
No nas też nie będzie niestety, tak jak i w Nowym Sączu, bo mieliśmy w tym czasie być na Słowacji ale nie wypaliło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]()
chibaaa tak
![]() Quote:
![]() Mam nadzieję, że nadejdzie kiedyś ten czas, że w Będzinie będzie duuużo wilczaków i nikt nam atmosfery psuć nie będzie, a po wszystkim będzie wielka feta u Graby.... ( to jak będę kiedyś bogata ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Ano debiut ale wymuszony... Ja po prostu lubię mój samochód
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Plessowy wilczak
|
![]()
No i powystawie
![]() ![]() BOB'a zgarną Czambor, Zwycięstwo młodzieży i Najlepszy Junior dla Jesi, Ose uplacowała się na drugim miejscu z oceną doskonałą. Chantalka jak zawsze Najlepsze szczenie, a Aszczur dostał swoje pierwsze CWC. Pani sędzia bardzo miła, przeżyła próbę obskoczenia przez Aszczura, która uznała, że to chyba jakaś moja dobra znajoma i trzeba sie przywitać ![]() ![]() I tradycyjnie przystepuje do fotorelacji ![]() ![]() Czambor w chempionach: ![]() Chanti, która urodziła sie chyba w ringu ![]() ![]() Jezi i Ose: ![]() ![]() ![]() ![]() Aszczurex: ![]() Porównanie do BOB'a ![]() Pieszczoszki powystawowe: ![]() I to co w wystawach najlepsze dla psiaków- spacerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najładniejsze sunie świata ![]() ![]() ![]() Na koniec Aszczur pozdrawia z medalikiem, które w końcu (chwała organizatorom!) można było powiesić od razu na szyji ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Wilcza Saga
|
![]()
Gratulacje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Gratki dla Was
![]() Mam nadzieję, że duże ringi zrobią reklamę tej wystawie i za rok będzie u nas więcej wilczaków ![]() Ja jestem bardzo dumna z moich dziewczynek - Milenka i Chanti, od godz. 7.00 grzecznie siedziały w jednym miejscu i czekały, aż skończę poprawki wystawowe. Mieliśmy teraz 3 ciężkie dni organizacyjnie i tak naprawdę, to padałam na "pysk" ![]() Potem poszłyśmy pomagać przy bernusiach, więc na finały wkroczyłyśmy zupełnie wyczerpane (normalnie w takiej przerwie Chanti śpi sobie w autku). W przygotowawczym, to pani dość głośno po angielsku mówiła swoje typy (przyznając miejsca), więc ring honorowy, to już typowo był pro-forma - choć i tak było miłe, że nas wytypowała jako tło do ustalonej wcześniej stawki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Jeszcze raz Gratki
![]() Graba Duże ringi super ale ring przygotowawczy i ring główny porażka totalna jeden na drugim stał a właściwie jeden drugiego zakrywał ![]() Last edited by aneta1; 26-07-2010 at 10:43. Reason: . |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Nawet nie wiesz jak ja pod nosem kur......, bo Chantalce w dupę właził ONEk, potem zasłonił ją całkowicie, więc już zupełnie nic z Chantalką nie robiłam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Hehe to podobnie jak u mnie ale mnie zastawił haszczak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Gratulacje dla wszystkich
![]() ![]() ![]() No a najbardziej oczywiście dla najmłodszej ![]() ![]() ![]() Noooo i jak duże ringi to my tym bardziej będziemy za rok ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
My tez dołączamy do gratulacji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|