![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | ||
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
Chociaz, z tego z deklarowala Gaga, ona bedzie chciala wywalac wszystkie psy choc na milimetr odbiegajace wygladem, charakterem i zachowaniem od AmberKA. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
VIP Member
|
![]()
Od Amberka jak od Amberka...ale Margo juz wie, ze gdybym byla jedyna osoba decydujaca o tytulach i hodowli to rasa by wyginela
![]() A powaznie: czasem zadziwia mnie rozrzutnosc sedziow ...same doskonale, CAC-e, CACIB-y...a jak patrze...patrze i nie wiem dlaczego ![]() Wiem - okropna jestem i zostane pokarana za to brzydkim Cheitankiem ale co mi tam! ![]() aaaaaa zapomnialam...ja mam rownie duze dposwiadczenie co Wy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Distinguished Member
|
![]()
O matko! Gaga, to Vargolca pewnie być oceniła jako krzyzowke z lisem polarnym
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
swojego ma to juz sie sympatii wypiera! A to zdrajczyni!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
VIP Member
|
![]()
Ja???? A nigdy w zyciu!!! Po porstu oprocz The Best Amberka jest jeszcze kilka psow, ktore mi sie szalewnei podobaja ...ale to jest mniejszosc
![]() Moj wlasny osobisty moze byc dowolnie brzydki...jest moj wiec najbardziej kochany... ![]() Pomizianko dla Amberka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Ale zeby byla jasnoc: moje gusta sa moimi gustami i nie nalezy sie tym w ogole kierowac....to tak jak z sedzina z Tullina...jej sie podobaly inne psy..po prostu ![]() Czesto slysze jak Elcia zachwyca sie jakas suczka ze mala, ze drobna...a ja sie krzywie bo ja wole te "kucyki" ale to jak z facetami - co wola blondynki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() To samo z nami - duze ladne suczki sa..sliczne. Ale jak taka suczka ma nie tylko wzrost psa, ale i.....budowe i glowe.... to bleeeee..... ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Ale taka malusia to jest to!
![]() mala dziewczynka z meskim Amberkiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |