![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Poza tym jaka podróż?!!?: na Jurę na zakończenie pucharu w Dogtrekkingu, a nie na jakąś tam podróż... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Bardzo się cieszę, ze pojawia się kolejna "aktywna" impreza, i w dodatku dedykowana wilczakom i ich właścicielom. Ja przyjeżdżam na pewno (jeśli nic nagle nie "wyskoczy"). Zapowiada się dobra zabawa, oby tylko pogoda dopisała. Już wysyłam formularz zgłoszenia, bo liczba miejsc ograniczona (do ilu??).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilcza Saga
|
![]()
Fakt, pora się zgłaszać, bo z młodym pewnie też wpadnę. A szkoda byłoby to ominąć.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
No powiedzmy że się załapiecie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
My też, my też!!!! Magda, zarezerwuj nam proszę miejsce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Rozmawialiśmy dziś z P.Andrzejem Bukowczanem i.... te osoby które chcą brać udział w W.A.R proszę o zgłoszenie poprzez formularz zgłoszeniowy (dziękuję Adminowi za zamieszczenie imprezy w kalendarzu ) termin upływa 31.08.2010 !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
My juz zgloszeni.
Mam nadzieje, ze jednak troche osob sie zjawi ![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Wysłałam zgłoszenie kilka dni temu, ale nie dostałam potwierdzenia - czy ktoś dostał potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() A my chyba puchar już zakończyliśmy, bo w tym roku planujemy wstępnie wybrać się do Późnej zamiast do Brennej... I raczej stawiamy też na "ekstremę" w czasie Olsztyna.
![]() |
![]() |
|
|