![]() |
![]() |
|
Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Náhodou takový krátkodobý pobyt v jiném prostředí může být pro štěně docela užitečný. Naučí se nové zlomyslnosti, ty staré předá domácím
![]() Last edited by Adrian; 07-08-2010 at 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
To máš pravdu. Když je pes u majitele "jedináček", tak se ve smečce naučí, že se žrádlem není radno otálet, jinak o něj přijde. Rozmlsaní "jedináčci" se rychle naučí žrát, co dostanou a ne jen to, co si sami vyberou
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
To tedy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rakša
|
![]()
Ohó, na Hayaakimovu žrací rychlost jsem zvědavá, Rakša je sice "jedináček", ale žrádlo hltá neuveřitelnou rychlostí, a s takovou vervou, že minulý týden prorazila svou plastovou misku. Dno, tvrdý plast, uprostřed, uvnitř obyč granule. Fakt nevím jak se jí to povedlo, bradou? Čumákem?
Nevím proč tak spěchá, do žrádla jí sice občas cvičně saháme, ale vždycky jí ho celé necháme a pochválíme...asi se bojí, že si to jednou rozmyslíme a neodoláme té mňamce. Nebo se cítí ohrožena kocourem:P Ale se syrovýma kuřatama bude lepší jim to asi předhodit odděleně ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Naši už zjistili, že čas na žrádlo je příliš drahý a každý pokus poprat se o kus žvance nebo zajímat se co má druhý, znamená přijít o všechno, neboť vždycky je někdo další nablízku. Takže už se neperou a jen temně duní. Kdo je "král" ten se ještě může pokusit okrást opozdilce, takže je to opravdu frmol.
Jo a Hayaakim, ten dokonce urval kus kuřete fotrovy přímo z huby. A to jsem teda zíral ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Hayaak je taky jedinacek, ale reze s vlci dravosti vse, co dostane do misky (nebo si to proste nekde cmajzne, za co sice dostane, ale stejne je to uz v jeho zaludku)... a neni to vzdy jen libove masicko...
![]() A to co napsal Adrian, ja taky zirala, kdyz mi to napsal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|