|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#41 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Chyba, ze bede robic na szybko juz w Poznej - Margo zna tajne skladniki
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Junior Member
|
A teraz inna beczka!
Przygotowania!!
|
|
|
|
#43 |
|
Member
|
Czy w tym roku ktoś szykuje jakieś atrakcje (lampiony, shisha, turniej golfa)? Bo ja cały czas myślę co by tu spakować
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
love and terror
|
Ja organizuje mecz rugby
Mam pilke, to biore, zrobi sie mecz Polska-Caly Swiat Sheesha na pewno tez bedzie... |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Kawał ch*ja
|
Oby noga pozwolila mi zagrac
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
'Wilk z baśni' :)
|
Цитата:
Będziemy o Was wszystkich ciepło myśleć kurde machając widłami i układając kostki w stodole!
|
|
|
|
#47 |
|
Junior Member
|
O matko współczuje , ale nam tez dowaliło bo zwoziliśmy mokrą, takie wiatry u nas teraz są że nawet plandeki pozrywało i wszystko szlak trafił.
A co do osób połamanych ty trzeba jakiś klub założyć, ja już bez szyny ale i tak jeszcze nogi nie czuje i cza z kulą chodzić
gryzły jak aligatory, szczekały jak suchotnicy Последний раз редактировалось Miru; 23.08.2010 в 21:08 |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
VIP Member
|
Nie mam kiedy pisac, wiec bedzie na szybko, ale konkretnie:
1) Poznej nie zalalo. Jest cala tak ja byla. Nie musicie brac lodek, chyba ze Bols. 2) Sa komary. Cala masa... Wiec warto zabrac (rozne) srodki odstraszajace... 3) Powiekszylismy metraz hoteliku "na sianie"... 4) Wichury tez nas oszczedzily - stracilismy tylko dwa drzewka... Akurat takie, ze plakac po nich nie bedziemy... 5) Sa grzyby i to calkiem sporo... Jasne, przygotujemy co trzeba. Zrobisz w piatek jak przyjedziesz.... Цитата:
PS. Siano zwozilismy wczoraj w nocy. Wyrobilismy sie przed burza.
|
|
|
|
#49 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
a ja siedzę nad mapą i kombinuję czy dam radę chociaż na chwilkę wpaść. chociaż przy moim szczęściu to może być ciężko dwa razy po 400km w półtorej doby
p.s. kiszonka lepsza niż siano i jej deszcze nie straszne Последний раз редактировалось jefta; 23.08.2010 в 21:49 |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Junior Member
|
Witam,
Mam wielką prośbę do osób jadących z Warszawy do Późnej - bardzo potrzebuje przekazać kilka rzeczy (nic dużego, więc nie zajmie wiele miejsca w samochodzie Pozdrawiam, Ania |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
VIP Member
|
Цитата:
Siano jest dla kur i krolikow, wiec byloby...trudno... Beda sami hodowcy.... Wiec jest szansa na familiade
Последний раз редактировалось z Peronówki; 23.08.2010 в 22:01 |
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Plessowy wilczak
|
I Bogu dzięki! Nas znajomi wystawili z przyczepą i już miałam wizję spania w samochodzie a tego nie cierpię...
|
|
|
#53 |
|
Junior Member
|
U tych drani kiszonka nie przejdzie, w jakis dziwny sposób już od pół roku jest be , lucerna tak ale tylko z granulatem.
|
|
|
#54 | |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Member
|
Ha.... ales Sssmoku bigosu narobila z tym bigosem.
My tradycyjnie bedziemy z cala nasza familia i z tatarem z pstraga. Mamy nadzieje ze nic sie nie wydarzy,typu podtopienia bo ostatnio jakos woda nas zaczela lubic Последний раз редактировалось DORA; 24.08.2010 в 08:03 |
|
|
|
|
|
#56 |
|
K-Lee Family
|
Margo, pamiętaj, że od zeszłego roku mamy rezerwację na sianko
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
VIP Member
|
Oczywiscie pamietamy - wiesz, ze macie tam dozywotnia rezerwacje...
|
|
|
#58 |
|
K-Lee Family
|
Super!!!!
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Hmmm.. sianko.
W sumie moglabym przetestowac w tym roku, jesli nie macie nic przeciwko Chociaz slyszalam, ze maja byc jakies nowe apartamentowce |
|
|
|
|
|
#60 |
|
K-Lee Family
|
Spoko, spoko, tylko uwaga, bo to królestwo Kalinki
|
|