![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
K-Lee Family
|
![]()
My ruszamy o 16:30
![]() Jefta, a co psy zmajstrowały? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
nie tyle psy co taki Sex jeden
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Member
|
![]()
jefta, dobrze, że uprzedzasz... My ze szczeniakiem od Margo wróciliśmy i zastanawiamy się, czy zamiast rodzinnego auta nie kupić... CZOŁGU
![]() ![]() ![]() Właśnie dojechaliśmy jakieś dwie godziny temu, podróż minęła baaardzo spokojnie, mały przespał całą drogę, żadnych niespodzianek w samochodzie nie było. Serdecznie dziękujemy za spotkanie, było genialnie! Margo- organizacja super, mam nadzieję, że za rok spotkamy się znowu w jeszcze większym gronie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Junior Member
|
![]()
My również serdecznie dziękujemy za przemiłe spotkanie !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Junior Member
|
![]()
Tak zdecydowanie brakowało jedniego dnia więcej.Bardzo dziękujemy za super spotkanie,świetną atmosferę której nie da rady opisać słowami i szkoda że już po
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Plessowy wilczak
|
![]()
My również dołączamy się do podziękowań! Dla Margo i całej jej rodziny za super organizację, towarzystwu za mile spędzony czas,a szkoleniowcom za nowe "sztuczki" do okiełznania Aszczurexa
![]() ![]() Aaa, i dziękuję Rudej za odkrycie kolejnego talentu Aszczura ![]() ![]()
![]() |
#107 |
Junior Member
|
![]()
I ja dołączam się do podziękowań. To moje pierwsze i pewnie nie ostatnie spotkanie
![]() ![]() Szkoda że tak szybko musieliśmy się zebrać. Było bardzo fajnie poznać forumowe twarze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
love and terror
|
![]()
My tez w domu.
Bylo mega super extra po prostu i co zlego to nie my ![]() Eh i znow czekac rok na te cudne 3 dni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Member
|
![]()
My też dziękujemy Gospodarzom i Sąsiadom oraz uczestnikom za miłą atmosferę Wszystko na najwyższym poziomie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
K-Lee Family
|
![]()
My też w domku, żal było wyjeżdżać. Jak co roku było super, jedzonko pierwsza klasa, trunki pyszne, te nowe i te stare
![]() A Ruda ma wyrzuty sumienia, że wygrała memoriał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Moderator
|
![]()
my juz jestesmi w domu i D Z I E K U J E M I wszystkim za super spotkanie
![]() rodzina Peronow the best ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Junior Member
|
![]()
Dzięki było super. Ledwo chodzę takie mam zakwasy. Nie ma co Wasze psy to mają kondychę.
Mała prośba, Margo został u Was mój czerwony polar. Odbiorę go przy jakiejś okazji. Pozdrawiam.
![]() |
#113 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Ale Aszczurowi tytułu Mistrza Ucieczek nikt nie odbierze
![]()
![]() |
#114 |
Junior Member
|
![]()
Co się dziwisz tylu chłopa miała , ale i tak każdy po mordzie dostał
![]()
![]() |
#115 | |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Dopiero dotarłem . Było mega zajebiście dzięki for all za zabawę
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Junior Member
|
![]()
Widze, że spotkanie było super!! W tym roku Osieczna ps.byłoooo the best
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Dzieki WSZYSTKIM obecnym za WSZYSTKO :-) az zal teraz czlowiekowi, ze poki co nie moze sobie pozwolic na psa, szczegolnie po tych 4 maluchach bedacych chyba wszedzie rownoczesnie
![]() ![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
VIP Member
|
![]()
Ten też był wszędzie jednocześnie? ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Junior Member
|
![]()
Ja również dziękuję, do domu dojechałam dopiero o 8 rano(droga nieco się wydłużyła) . Hmm...Z tego co wiem to w Katowicach wilczak jest , a tu siedząc sobie na dworcu , każdy kto chciał sobie pogadać , pytał co to jest wilczak, wiec zabrałam się za uświadamianie.Wyłożyłam wszystko co i jak ,a tu mi gość wypala,,..Czyli to taka odmiana husky...'' ,ja na to że nie .No ale przynajmniej zrozumiał że to nie żadna podróba psa z zielonymi oczami
![]() Ps.Przemek ,proszę o przepis na langosze ,bo były ![]()
![]() |
#120 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Nie nie
![]() ![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|