![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
K-Lee Family
|
![]()
Yhm, zajarzyłam, jak zwykle z opóźnieniem
![]() Tylko nie rozumiem po co jedno i drugie... aż taki konflikt?? A czy nie najważniejsze jest zadowolenie psa?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
K-Lee Family
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
[quote=Gia;A czy nie najważniejsze jest zadowolenie psa??[/quote]
Pies ma w d... wystawy. One sa po to, by zaspokoic proznosc wlasciciela oraz dopelnic pewnych formalnosci. Vanity Fair Przykro sie czyta |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
K-Lee Family
|
![]()
Anula tu bym dyskutowała, są psy dla których wystawa to praca, a praca cieszy. Ale każdy może mieć swoje zdanie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
Bylam tylko przelotnie na jednej wystawie, popatrzec, nie mienie sie znawca zatem, warunki atmosferyczne byly extremalne poza tym. Ja osobiscie wolalabym pobiegac ze psem w terenie, porzucac patyki i powspolpracowac na innych plaszczyznach. Rzeczywiscie, kazdy ma prawo do wlasnego zdania, bez urazy. Ja nie potepiam ludzi, ktorzy jezdza po wystawach ze swoimi psami, ja tylko przedstawiam moje zdanie, odczucia. Przykro mi, ze wystawy powoduja taka eskalacje zlych emocji - zalu, zawisci, nie wiem, jak to nazwac... Mnie osobiscie to odbiera ochote. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
Anula ja też nie miałam nic złego na myśli.
Nie jestem maniakalnym wystawcą, choć cieszy mnie kiedy sucz wygrywa, co nie jest jednak nagminne. Nie obrażam się kiedy przegrywamy i cieszę się z sukcesów innych ![]() ![]() Puchatku, już wszystko rozumiem, wyjaśniłaś co trzeba i to ucina zbędne komentarze ![]() A poza tym: już się nie wtrącam, czasem mnie poniesie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
K-Lee Family
|
![]()
P.s. Poza tym, nie owijając w bawełnę, z psich powodów w dużej mierze zrezygnowaliśmy z życia nocno-towarzyskiego, a więc wystawa to też dla nas sposób na spotkanie się ze znajomymi i nadrobienie zaległości towarzyskich
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|