|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Wiesz co, Btd?
Wydaje mi się, że chcesz sprawę rozmyć "pączkowaniem" tematu i awanturą Nie sprawdziłam /bo mi się nie chciało/ i dlatego dałam: "I mam pewne podejrzenie". Nie zrobiłam pewnika -to było moje przypuszczenie. Grin mnie poprawiła. Zrobiłam "mea culpa". Czemu nie ustosunkowałeś się do kwestii championatu międzynarodowego? Czemu nie powiesz: "Głupio wyszło". Do mnie masz pretensję, że nie sprawdziłam, jak ten debil, a do forumowej kumpeli nie masz pretensji, że pomawia /co jest karane przez prawo/? Zasada Kalego: jeden może, a drugi nie? Ja zrobiłam z niedbalstwa, ale bez krzywdy i przyznałam się do tego. Twoja znajoma zrobiła świadomie, bezczelnie i perfidnie. I ona jest cacy? Przecież to kompromitacja. Sama sobie robi "wtopę" wykazując się indolencją w swej "fachowości". I co teraz? Bawimy się w znajomość użyteczności kolczatek? Fachmani i znawcy tematu za 3 grosze. Nowatorzy i psicholodzy "z bożej łaski". Nawet tchórza nie stać na durne "przepraszam"... Nie za psy się brać, a za hodowlę szczurów laboratoryjnych -jeszcze więcej zaoszczędzi się na karmie! ![]() ... A sprawdza ten, kto ma jakiś interes. Ja taki będę miała, gdy będę szukała samca dla mojej suki. Ale żeby latać po necie i szukać dokonań innych suk? Ale żeby właściciel zagłodzonych suk krytykował inną, bez sprawdzenia jej oceny na wystawie? ... Jakby co, to możemy sobie dalej prowadzić te dywagacje: mam dzisiaj trochę czasu i ciut się nudzę... ![]() Pa |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
złośliwy krasnolud
|
Quote:
Championat miedzynarodowy - nie wiem, spytaj sie jak chcesz wiedziec. My mamy cz.pl. a i tak jezdzimy na wystawy w jakiejs sensownej odleglosci od nas, bo sie nam tak chce, bo socjal dla naszego matolka, bo mozna spotkac znajomych.
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
?????????? Przecież to Ty się wtrąciłeś z zaczepką. I nic merytorycznego do rozmowy nie wniosłeś /kilka bluzgów, zero: tematu wystawy i chamówy kumpeli, oraz coś o piwie/. |
|
|
|
|
![]() |
|
|