![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
Buahahahaha
![]() U mnie na stronie w koncu artykul-po tygodniu, ale jest ![]() Last edited by Narvana; 04-09-2010 at 22:26. Reason: skonczylam artykul |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Czas na mnie - troche sie ogarnelismy, praktycznie wszystko juz wrocilo do stanu "normalnosci", wiec czas na male podsumowanie....
![]() Wynikow Memorialu nie mam - mam nadzieje, ze niedlugo opublikuje je Pavel. Pamietajcie, ze 2011 to dla nas rok jubileuszowy - odbedzie sie X. spotkanie. A to oznacza wiele nowosci. Pavel prosil Was o nadsylanie propozycji dyscyplin do memorialu, ale to dotyczy calego spotkania. Mamy pomysly na zmiany, ale mile widziane sa rowniez Wasze propozycje. Oczywiscie na priva, aby nie psuc niespodzianki.... ![]() Ciesze sie, ze spotkanie przebieglo w zasadzie bezproblemowo, ale to co bylo problemowe dalo sie obrocic rankiem w zart... ![]() Wielkie dzieki dla psow, za kontrolowanie swoich paszcz. Choc skoro nawet Seba zakonczyl spotkanie bez uszczerbku na zdrowiu to bylo chyba wrecz wzorcowo... ![]() Grutulacje dla wszystkich psow z przegladu i bonitacji. Sedzina nie tylko wyszla z tego calo, ale i wszystko przebieglo bez zadnych problemow (pomijajac te z pogoda). Ogromnie podziekowania za pomoc przy przygotowaniu miejsca - nie ma to jak silne meskie ramie stawiajace plandeke. Czy wypychajace busa w mokrej trawy... ![]() ![]() Sorry za ta pierwsza koze - niestety nasz dlugoletni kucharz po tylu latach obserwowania wilczakowcow uznal, ze pewnie zdarzylismy sie juz upodobnic do swoich psow i gustujemy w surowym miesie... ![]() ![]() No i na koniec wielkie dzieki, ze nie daliscie sie przestraszyc pogodzie i tak licznie przybyliscie... Liczenie jeszcze sie nie skonczylo, ale mocno pobilismy 100-tke. W tym i przyszlym roku nasze grono zasila nowi wlasciciele CzW, ktorzy mam nadzieje tez dolacza do nas w sierpniu 2011 w Poznej... ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Kawał ch*ja
|
![]()
"Choc skoro nawet Seba zakonczyl spotkanie bez uszczerbku na zdrowiu to bylo chyba wrecz wzorcowo...
![]() ![]() ![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
Margo, Ty nam dziekujesz? Blagam!
KOCHAMY PERONOWKE, a co mi tam ![]() Jakby nie patrzec, wszelaka pomoc, tak mysle, dla nas bardzo przyjemna! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Jeszcze jeden temat: biuro rzeczy znalezionych....
O calym zestawie kufli do U-botow i worku pileczek do golfa juz mowilam. Teraz do kompletu doszly nam 4 namioty i lodowka..... ![]() Ewentualnych wlascicieli prosze o kontakt ![]()
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Oj tam, zrobicie z tego aukcję na kolejnym spotkaniu, zapłatą będzie.... no coś się wymyśli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
Co do odbioru to zgłoszę się na priv ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Nie tylko dziekuje, ale i przepraszam.... Bo ja wiem, ze mial byc konkurs Mokrego Podkoszulka, ale dla WYBRANYCH. A nie dla wszystkich - obiecuje za rok zamowic lepsza pogode...
![]() PS. A co podziekowan - wiesz ile jest pracy ze stawianiem i przewozeniem tych rzeczy. O pomocy "w kuchni" nawet nie wspomne. Bez udzialu Was wszystkich na serio by sie nie dalo...
![]() |
#11 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Kawał ch*ja
|
![]()
dokladnie
![]() ![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. Last edited by God Of War; 07-09-2010 at 13:08. Reason: odpowiedz do posta Daniela |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|