![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
"Najsampierw" zanim rozplyniemy sie w zachywtach nas wilczakowa uroda ustalmy jedno ; zdrowie i charakterrr - i za cholere nie wiem w jakiej kolejnosci. To sie liczy ! I psiejskie oczy i to serce i w ogole pies
![]() A jak mamy to juz ustalone to zabieramy se do roboty : tak! wiekszosc z nas urzeczona tym wszystkim co ma w sobie wilk chce wilka!! najlepiej takiego z lasu ![]() Nie umiem Ci powiedziec za co kocham wilki, ale mialam tak zawsze ...kiedys zgubilam sie z Bieszcadach( dluga historia) czekal mnei nocleg w lesie i wiesz co? Wiesz czego sie balam? jeleni!!! ![]() ![]() Wysoki w klebie, leb jak wiadro, Ingowy pysk .Co dobudowy hm...wyjdzie ignorancja ![]() Umaszczenie - a pla je diabli! Co mnie obchodzi umaszczenie ![]() Znaczy ok- nie bede liczyc szarych wlosow i szczerze najmniejza na to zwracam uwage chocoaz Askia ma dla mnie zbyt wysoko biale plamy ...no a taki Apollo zbyt miekka i okragala kufe ( wcielo mi sie w rozdzial o umaszczeniu) ![]() A i obowiazkowo chce psa! Aktulanie los sie nade mna zlitowal i mimo iz urodzily sie same suki ta moja wyglada jak pies. I kazdy przechodzien sie myli ![]() ![]() No..troche sie dzradzila co i dlaczego mi sie podoba pozdarwiam Gaga z Giga |
![]() |
![]() |
|
|