|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#161 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
#162 | |
|
Wilczasty : Foto
|
Quote:
|
|
|
|
#163 | |
|
Member
|
Quote:
Co do odbioru to zgłoszę się na priv |
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Kawał ch*ja
|
dokladnie
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. Last edited by God Of War; 07-09-2010 at 13:08. Reason: odpowiedz do posta Daniela |
|
|
|
|
|
#165 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Member
|
Quote:
To ja muszę w takim razie wystawić cennik za foteczki Synusia |
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Kawał ch*ja
|
Tak patrze na Twoj awatar Rybka... teraz dopiero zajarzylem ze masz iscie diabelskiego psa
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#168 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#169 | ||
|
Member
|
Quote:
![]() Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#170 |
|
Kawał ch*ja
|
Jeszcze beda z niego ludzie... tfu! Wilki
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#171 | |
|
VIP Member
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
#172 |
|
Kawał ch*ja
|
z doswiadczenia wiem, ze to diably wcielone
Jotun akurat mi swita, ze to byl chyba jakis Olbrzym w mitologii greckiej albo nordyckiej, a Kokba'el akurat nie kojarze ale Sheytan i tak mistrzowskie imie :-) A juz sprawdzilem Kokb'ael :-P tylko czemu z takiej, a nie innej mitologii?
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. Last edited by God Of War; 08-09-2010 at 12:40. |
|
|
|
|
|
#173 |
|
Junior Member
|
....jesli chodzi o "mokre triczko" to chcial czy nie chciał wystapił w tym konkursie....Waldek. Po tym jak niecnie zaatakowała go wielka woda zebrana w dachu namiotu....brrrrrrrrr
Zobaczyc na własne oczy mine Waldka - bezcenne....... |
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Wilczasty : Foto
|
Quote:
|
|
|
|
#175 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Wrzucam fotki na galerie WD - do wieczora powinny byc wszystkie
A tutaj najlepsze: Ktos pracuje, zeby pic mogl ktos - z dedykacja dla Aski ![]() Misiu na zderzeniu bocznym - Kaska ma maske do wymiany ![]() Co bylo na tym zdjeciu, ze Marzenie wlosy deba stanely?? ![]() A wilczakom piwa nie dali ![]() Niektorzy zostali porazeni wilczakowa moca i padli na kolana... ![]() Najlepsze dwa wilczaki obronne: ![]() ![]() I najlepsze - widzicie jakies podobienstwo?? ![]()
|
|
|
|
|
|
#176 | |
|
love and terror
|
Ino raz zrobie pizg
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#177 | |
|
czuły barbarzyńca
|
Quote:
A co do Rybki: narzekalaś w innym wątku, że ci podróbkę wilczaka wcisnęli Co do imion, to noblesse oblige - mój Bies dzielnie wciela tą zasadę w życie prawie każdego dnia Pozdrawiam wszystkich uczestników zazdrośnie |
|
|
|
|
|
|
#178 |
|
Junior Member
|
Wiedziałem, że mi tego zdjęcia na kolanach nie odpuścicie. A tak na marginesie co im dodajecie do jedzenia, dopalacze jakieś?
www.psicholog.eu Last edited by Psicholog; 09-09-2010 at 20:41. |
|
|
|
|
|
#179 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Aj aj jeszcze UFO znalazlam
![]() A kleczacego zdjecia nie podaruje Hardcore tez jest w galerii Co do zywienia to juz od dawna podejrzewam o szczegolnie dopalajace wlasciwosci skore z ogora (ostatecznie z cukinii) |
|
|
|
|
|
#180 |
|
Member
|
|
|
|