|
|
|
|||||||
| Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Jen takova technicka poznamka, nebylo by lepsi poslat pouze nahledy fotografii a pokud byste mela zajem o nejake, ze by autor poslal originaly v raw formatu? Preci jen ja napriklad nemam zkalibrovany monitor a fotky ktere vypadaji barevne prirozene u me na monitoru nemusi byt takove u vas a uz vubec ne potom v tisku, vytistene mohou vypadat hrozne....
|
|
|
#2 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Quote:
Formát raw mi nic neříká. Teprve nedávno jsem opustila kinofilm... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Raw je bezztratovy format, info primo z cipu fotoaparatu - bez komprese. Umi to v podstate kazda dig. zrzadlovka. V tomto formatu je totiz informace o expozici, casu, vyvazeni bile, osvetleni, apod. (neplest s EXIF info).
|
|
|
|
#5 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Připomínám možnost podílet se na tvorbě kalendáře. Moc fotek mi zatím nepřišlo...
Chtělo by to hlavně fotky veselé, ftipné až k popukání. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Díky za fotky co už přišly. Klidně posílejte další.
Jen prosím autory, aby si ohlídali drobné nedostatky, jako třeba že psovi na fotce chybí uši, fotka je neostrá nebo třeba přeexponovaná. Já taky nejsem žádný profík, ale přecejen na kalendář, který chci, aby si lidi koupili a dali na zeď, nemůžu dát špatné fotky i když námět je super. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
hmm, tak ze bych neco poslala??
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
takže môžem poslať aj viacej ako tri fotky ?
|
|
|
|
![]() |
|
|